Lad Healing Hjælpe Dig!

Lad Healing Hjælpe Dig!

6. sep 2016
For nogle uger siden fik jeg lavet en fjernhealing af min unge hingst King William, det var en overraskende og anderledes oplevelse, som har endt med at gøre stor forskel for mit samarbejde med ham. 
Jeg vil fortælle jer om min oplevelse, og de ting der har ændret sig drastisk for mig og min unge hingst efterfølgene.

King William Wings Of Wulcan er min 4års hingst, han blev tilredet i efteråret sidste år. 
Wulcan har været nem at have med at gøre, det hele har været ligetil. Dog har galoppen været vanskelig for ham, og det har virket lidt som om han kedede sig lidt i træningen. 
Min mor forslog mig at prøve en healing.

Jeg fik healingen udført af Lotte Hebe Johansson - http://www.hebe-universet.dk/
Lotte fortalte mig at jeg skulle sætte mig ude ved folden, og bare kigge på om Wulcan rystede sig eller blev træt. Da healingen gik i gang sad jeg uden for hegnet og observerede Wulcan, efter 30 minutter skrev Lotte til mig at healingen var slut, og jeg fik besked om hvad hun havde mærket og fundet ud af.

Lotte skrev:
Wulcan har stor selvtillid, men ikke så meget at læne det op ad endnu. Han er lidt barnlig, lidt ligesom de der teenagere som kan de hele men ingen erfaringer har. Der er ikke noget ondt skabt i ham, han er bare ikke helt realistisk. Han har brug for at blive sat mere fri i hans ridning, der mangler han at brænde noget krudt af, ikke pga. af foder.
Han forståelse om sig selv, i dette tilfælde er han en kriger. En form for vild hest... Så hans bygning passer ikke helt til hans forstilling som sig selv.
Hvis du har mulighed for at slipper ham lidt mere fri vil han bedre kunne forstå din kommunikation i dressuren..Så i begge bliver hørt.
Han er grineren, fordi han har nogle helt andre forestillinger om sig selv end det han umiddelbart er. Han er helt overbevist om at alting er muligt for ham, der er ingen begrænsninger der. Så en selvtillid i top.
Også skal han de næste par år gå og finde ud af sin identitet, her er han ikke helt så langt fremme endnu. 
Men tjek højre side ved kæben, ellers har han det fint.


Det der videre skete for mig var at jeg tjekkede kæben på Wulcan senere på dagen, men fandt intet. Jeg snakkede med Lotte, som fortalte at hun så en sort kæbe for sig, og ikke en brun kæbe som Wulcan jo har. Det havde hun ikke lige umiddelbart tænkt over, da wulcan er meget mørk brun.
Da vi havde dyrlæge til vaccination nogle dage senere, fik min sort-brogede vallak Prince Chato tjekket tænder, og det viste sig at han havde nogle store tandspidser især i højre side.Jeg tog de ting som Lotte skrev til mig, og de næste træninger jeg havde på Wulcan tog jeg ude i skoven, på stier, stubmarker og de dage jeg ikke orkede at tage ud, red jeg på folden.
Med ét var mine problemer væk, og Wulcan var energisk, og lyttede langt mere aktivt til mine hjælpere. Han var fokusret på mig, og galoppen virkede bare. Han virkede mere glad, og da jeg vendte tilbage til banen virkede han også som om han accepterede det bedre, da vi havde varieret det mere end vi hidtil havde gjort.
I weekenden var han med på Store Hestedag, og han var meget lydig under mig. Det har kun få ugers træning gjort, for før healingen følte jeg mig slet ikke så sikker på ham, som jeg gør nu, og også gjorde i weekenden. 

Billede fra Store Hestedag Dette er min historie med Wulcan, men jeg tror på at Lottes kommunikation med ham har gjort mig mere opmærksom på at hører mine heste mere. Og derfor har jeg også aftalt med Lotte at hun skal heale Lord Korpus og Prince Chato, så jeg også kan få hørt dem og gøre det bedre for dem når jeg træner.Jeg tror at mange kan lære af min erfaring, og især med de unge heste kan healing være en fantastisk hjælp. Det er vigtigt at de unge har det sjovt når de uddannes, så de ikke kører død i det. Vi som ryttere skal lytte til dem, og sørge for at gøre træningen sjov. Men vi kan kun lytte til dem til et hvis punkt, og her spiller Lotte en stor rolle, da hun kan fortælle de ting vi slet ikke selv ville gættet.
Wulcan har jo bare prøvet at fortælle mig, at han kede sig på banen, at han ser sig selv som den vilde hest, og han vil gerne ud og ride i det åbne hvor han følte sig hjemme.
Og nu kan vi sagtens ride på banen, bare jeg også husker at få ham i det fri, så vi begge får det vi gerne vil have.

Jeg har fået mig en langt mere samarbejdsvillig unghest, som er mere glad og som gerne vil ud og ride. Jeg har fået mere forståelse for hvorfor han nogengange søger tryghed, og hvorfor han i det hele taget er som han er. 


Jeg kan kun anbefale healing til alle, især dem med unge heste.
Lotte Hebe Johansson's kontakt oplysninger kan findes på ovenstående link.

Forsættelse følger... ;)


- Sielja Dantved
Billederne er taget af
Nadia Duelund

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce