Lad Jonathan Løw hjælpe din organisation

Lad Jonathan Løw hjælpe din organisation

29. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret

 

Rytter eller iværksætter?

Serieiværksætter Jonathan Løw har ikke så lidt med i bagagen. Han har været med til at opstarte 5 forskellige virksomheder, hvortil han har skrevet tre bøger om netop samme emne - to af bøgerne hittede som bestsellere. Derudover stod han bag 45 interviews til en bog, som udkom i USA i foråret 2018 på forlaget Taylor & Francis. Her interviewede Jonathan Løw verdens førende ledere og innovatører. Jonathan Løw er desuden blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske (Top 100 Talent-listen).

Det kræver disciplin og målrettethed for at nå dertil. Iværksætteri er en idrætsdisciplin i sig selv, hvor det hele tiden handler om at kæmpe sig opad. Det koster både blod, sved og tårer, og der er ingen genvej eller nemme løsninger.

 

Listen Louder

Jonathan Løw har sin helt egen tilgang til verden og virkeligheden. Han tror på, at fremtiden tilhører de nysgerrige, og at vejen til succes ligger i at lytte. Det gælder uanset, om man arbejder med HR, ledelse, forretningsudvikling, kommunikation, innovation eller iværksætteri. Via sin bog Listen Louder fortæller Jonathan Løw om hans tilgang til at lytte. Bogen blev udgivet i 2014, som også var starten på hans virksomhed, der i dag har hjulpet over 200 danske virksomheder, iværksættere og kommuner via foredrag, workshops og rådgivning.

I dag arbejder han som foredragsholder, rådgiver og forfatter. Derudover er han co-founder af Al-virksomheden JumpStory, som er en digital tjeneste, hvor brugerne har adgang til +10 millioner fotos til fri brug. Hvert år holder Jonathan Løw 60 foredrag om lydhør, ledelse, innovationskultur, entreprenant tænkning og disruption, hvor han har modtaget stor ros fra kunder som HK, FOA, Arbejdernes Landsbank, LEGO, Dansk Industri og mange flere.

 

 

 

Fokus på helheden

Der er mange elementer der skal fungere før en organisation kan kalde sig succesfuld. Jonathan Løw sætter i sine foredrag og workshops fokus på de enkelte elementer, så de i helhed kan skabe fremgang.

Det er først og fremmest vigtigt med motivation til at lykkes. Det handler om at finde sit ”why” for at skabe en vinderkultur. Derudover handler det om at have fokus på fremtiden og den altid udviklende teknologi, hvor Jonathan Løw fokuserer på disruption, kunstig intelligens og de mange trends. Dertil kommer forandringer, som man ikke skal vente på sker med derimod selv skabe. Samarbejde og forandring sker kun, hvis en leder lærer at lytte til sine medarbejdere. Her fortæller Jonathan Løw, hvordan man lytter højere og bedre. Ved at lytte til hinanden kan man skabe en langt bedre kultur og performe endnu bedre. Jonathan Løw hjælper dig og din organisation til at arbejde fokuseret med øget arbejdsglæde uden at knække nakken.

 

Få succes med din organisation

Jonathan Løw tilbyder foredrag og workshops, som kan afholdes i samarbejde med din organisation. De kan tilpasses efter bestemte ønsker, egne idéer og behov. Book et foredrag med Jonathan Løw og lad dig og din organisation blive inspireret af arbejdet med forandringer, ledelse, motivation, trends eller noget helt femte. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce