Lær at spille på hestevæddeløb

Lær at spille på hestevæddeløb

19. maj 2020

Kom i galop og up to date med, hvordan du spiller på hestevæddeløb. De fleste har nok prøvet at smide penge på diverse sportskampe på Den Lange, men et fåtal har nok prøvet at sætte noget på spil over et hestevæddeløb. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med hestevæddeløb, og hvordan man oddser på det, så kan du med fordel blive klogere her.

Vinder

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at du kan spille på vinderen af løbet. Dette spil er lige til, hvor du skal spå, hvilken hest, som du skønner kommer først over stregen. Såfremt, at den hest du har spillet på, gør det, ja så har du vundet. Typisk vil den laveste sats for indskud være 10 kr. 

Placering

For at vinde dette væddemål, hvor syv eller flere heste deltager i et løb, skal den hest, som du har spillet på være blandt de tre første heste over målstregen for at få gevinst. Skulle løbet igangsættes med blot seks eller færre heste, så skal din hest være iblandt de to første heste over stregen. Ligesom vinderspillet, så er mindste indsats 10 kr. pr. spil. 

Trio

Trio er en spiltype, som i den grad er svære at vende til gevinst. Her gælder det nemlig om at skulle udpege de tre heste, som først kommer ind over målstregen i ét løb, men også i den korrekte rækkefølge. Det mindste du kan oddse her er 2 kr. pr. spil og det foreslåes, at du udfylder en kupon, når du spiller trio. 

Tvilling & komb

Hvis du oddser en tvilling, skal du finde de to heste, som du skønner først kommer over målstregen dog i uvilkårlig rækkefølge. Derudover findes der en komb, som nærmest er det samme odds, dog skal du kunne udpege, hvilken af de to heste, som kommer først ind. Indsatsen er mindst 5 kr. 

V-odds

Disse odds skelner imellem V4, V5, V65 og V75. I sin enkelthed handler det her om, at finde vinderne på nogle på forhånd udvalgte løb. Så for eksempel ved V4 får du gevinst, hvis du har fire rigtige, eller 3 rigtige, hvis ingen har fire. Ved V65 får du gevinst ved fem og seks rigtige. Dog, hvis ikke der er rækker med seks rigtige videreføres pengene til en jackpot-pulje. 


Skulle du igennem dette skriv, have blevet interesseret i selv at skulle prøve kræfter med hestevæddeløb, kan du med fordel tilegne dig en mr green sport bonus, hvor du får de bedste forudsætninger for at komme godt i gang. God fornøjelse! 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce