Lav dine egne mansløjfer!

Lav dine egne mansløjfer!

1131visninger 6 svar | 2. mar 2017
Hej allesammen! Jeg ved at mange herinde godt kan lide at pynte deres heste, uanset om til er til stævner, billeder eller bare for fornøjelsens skyld. Når hesten så er stillet til den store guldmedalje og det flotte farvekoordinerede udstyr vasket og pudset, så stopper man alligevel ikke helt der med alt blinget. Noget som koster rigtig meget men ikke holder så godt er mansløjfer. De fåes i mange farver og med massere af bling, uanset om man er til bling, skiftende farver, eller et mere simpelt look, ofte er det dog alligevel svært at finde lige præcis den nuance som passer til resten af hestens "outfit".

Dette er også en sjov idé at lave med nogle af de mindre pony-piger og -drenge i rideklubben, da det er nemt og man kan gå direkte ud og prøve dem på yndlingsponyen bagefter.
De er også en fin lille personlig gave til ens part, veninde, staldejer, opstalder eller andre hestemennesker.

Du skal bruge:
 • Bånd
 • Klipsemaskine
 • Manelastikker

Tykkelsen på båndet, typen osv er lige meget, det vælger man ud fra hvad man selv har lyst til. Mit bånd her er købt i nogle meter til meget få kroner i Søstrene Grene.
Start med at klippe en længde du synes er passende af. Jeg har desværre ikke noget mål på det, men des længere du laver dit afklippede stykke bånd, des længere vil dine sløjfer også blive, hvis de bliver alt for lange kan de blive træls.
.
Tag ca. 1/3 eller 1/4 af dit bånd og fold et stykke ind.

Herefter folder du et tilsvarende af båndet på den modsatte side.

Således har du 2 løkker og du tager den sidste ende af båndet og lægger ind til midten. Således har du også en stor løkke på toppen.

Tryk den store løkke på toppen ned mod midten.

Så klipser du det hele sammen på midten.

Således ser det ud klipset sammen, fra oven og fra siden.


Herefter sætter du en manelastik rundt om midten på din sløjfe. Du lægger manelastikken under sløjfen med lidt af elastikken synlig på begge sider, så tager du den ene ende af manelastikken og stikker igennem løkken i den anden ende, derefter strammer du til og manelastikken vil sidde på sløjfen på samme måde som på billederne.

Så er det bare at lave en hel masse, så er de klar til at sætte i hypperens hår! 💎

Jeg har ingen billeder af mansløjferne på en hypper, da disse mansløjfer var en del af en pakkekalender til min bedste veninde 😋

Husk mansløjfer ikke er egnet til at holde hestens man m.m. oppe i de flotte fletninger og andet man laver, men de er super fine at sætte på bagefter oveni den normale manelastik som "holder på frisuren", til at bruge til pynt.

Jeg vil rigtig gerne se jeres hjemmelavede mansløjfer, og jeres lækre heste med dem på !😍 Dette kan gøres på min Instagram: Metzci, eller oploade dem på væggen på min Facebookside: Det Kreative Hestemenneske! 😄I kan også oploade jeres billede på instagram og bruge #kreativhyp

Hvis I har ønsker til guides så skriv endelig til mig! 😉

Rigtig god fornøjelse!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Lav dine egne mansløjfer!
 •   2. mar 2017 Super god, det aka jeg helt klart prøve:)

 •   17. mar 2017 Tror det er billigere bare at købe mansløjfer.
  Jeg har købt man sløjfer med 4 sten på hver sløjfe til 15 kroner for mener 20-25 styk.

  Det der bånd koster billigt 5-10 kroner,og mere hvis det skal være mere specielt. Så skal du bruge tiden på at lave disse elastikker samt klipse og elastikker.
  Og den tid kunne du have brugt på at tjene penge på at lufte en hund, eller arbejde over på arbejdet, eller have sat på facebook eller bare lave noget andet.


 •   17. mar 2017 Ej det passer ikke, tror mit bånd kostede 3 kroner og køber du for 10 kr så flotter du dig også. Skal du købe lignende sløjfer fra ny så skal du op og give en 50'er for max 10 stk og udvalget er oven i købet begrænset. Jeg vil også kalde 15 kr for ÉN sløjfe for tyveri. De tog mig ingen tid at lave. Nu er det jo heller ikke bare sådan lige at finde en hundeejer der vil betale dig for at lufte deres hund. Men hvis du hellere vil bruge en masse penge på sløjfer så gør du bare det smiley

 •   17. mar 2017 det var 15 kroner for 20-25 styks af sløjfer


  kig på dit bånd det er ikke særlig prangende skal du have noget der bare måler sig lidt med dem man kan købe skal du give 5-10 kroner.


 •   17. mar 2017 Det er fandme også en sjældenhed, heldigt for dig smiley Tag et kig forbi Horze eller Hööks så ser du normalprisen.
  Mit bånd er præcis som jeg ville have det var. Ville jeg have noget mere skinnende så havde jeg bare valgt det i stedet for i bunken, til samme pris smiley


Kommentér på:
Lav dine egne mansløjfer!
LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 14:10
LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. mar
x