Lav dit eget selfie-target

Lav dit eget selfie-target

1154visninger 0 svar | 2. sep 2017
Hej igen allesammen! Vi elsker allesammen at tage billeder af og med vores heste, det er dog ikke altid lige nemt. Denne gang skal det handler om en lidt sjov og alternativ løsning. Noget af det jeg synes er rigtig hyggeligt og nemt at lave med mine ponyer er target træning. De er begge super hurtige til at fange det og det er sjovt at se deres forskellige tilgange, min vallak har tendens til at forsøge på at tage bolden i munden hvis jeg ikke er hurtig nok, og min hoppe rører kun liiige bolden og så mener hun at hun er den bedste i verden. Når man ligesom mig oftes er alene med sine ponyer kan det være svært af få billeder sammen, eller af det man laver. 

Jeg har før på min facebook delt et stativ til ens telefon som jeg har haft stor glæde af. Den har bøjelige ben og kan derfor sættes næsten alle steder. Den har kostet mig 20 kr i Tiger.
Noget andet jeg har prøvet er en selfiestang. Den første jeg købte var egentlig med det formål at sætte sammen med den førnævnte fod så stativet blev højere, jeg har dog ikke brugt det ret meget sådan. Den anden selfiestang jeg købte var rent impulskøb. Det købte jeg i Tiger til 50 kr. Jeg købte nr 2 da der var bluetooth-knap med til, og jeg fandt så senere også ud af at den endda have indbygget fod der kan foldes ud.
Som man kan fornemme på billedet nedenunder var mine ponyers første reaktion (specielt Zache, for hvad nu hvis den kunne spises og han missede det?) da de så en stang at røre det der var for enden af den, det gik dog hurtigt over igen. Det var her ideen til dette indlæg opstod. (Jeg beklager for mine knap så intelligente ansigtsudtryk på billederne.) 

Som nævnt røg interessen hurtigt igen og så blive det svært at få nogle billeder. På billedet under rystede jeg lidt så rygsækken på min ryg sagde lidt spændende lyde.


Det er her en targetbold kommer ind i billedet, men jeg synes ikke jeg ville stå og holde to stænger så jeg måtte jo finde på noget, og det gjorde jeg!

For at lave dit eget selfie-taget skal du bruge:
  • Tennisbold
  • Ødelagt opladerstik eller ødelagte høretelefoner
  • Saks til at klippe stikket af enten det ødelagt opladerstik eller de ødelagte høretelefoner
  • Lim, jeg brugte limpistol da jeg synes det var nemmest at håndtere i situationen.
  • Hobbykniv eller lommekniv

Først laver du et hul i tennisbolden, pas på det ikke bliver for stort.


Så klipper man stikket af enten ens ødelagt opladerstik eller ens ødelagte høretelefoner. Jeg havde 3 forskellige ødelagte stik at vælge imellem, et opladerstik, og to jackstik fra høretelefoner, forskellen på de 2 høretelefonstik var at det ene var vinklet.

Jeg endte med at vælge det vinklede jackstik og satte det i hullet i tennisbolden. Jeg passede på med at det ikke kom for langt ind. Der skal både være plads til lim, men også til at det kan sidde i telefonen til trods for et eventuelt cover.

Så tændte jeg limpistolen og sørgede omhyggeligt for at lime hele vejen rundt om jackstikket ved hullet i bolden, lidt op af siderne på jackstikket og rundt om hullet på selve bolden.

Da limen var tørret prøvede jeg at sætte mit nye target i telefonen, og det fungerede som det skulle.

Så var der bare tilbage at prøve det i praksis. Mine ponyer skulle lige vende sig til at bolden sad på siden af en telefon, men vi fandt stille og roligt ud af det. Nu skal vi have øvet det lidt mere og tage en masse sjove billeder.


Jeg vil rigtig gerne se jeres hjemmelavede udstyr, også i brug på jeres heste ! Dette kan gøres på min Instagram: Metzci, eller oploade dem på væggen på min Facebookside: Det Kreative Hestemenneske! I kan også oploade jeres billede på instagram og bruge #kreativhyp

Hvis I har ønsker til guides så skriv endelig til mig! 

Rigtig god fornøjelse! :D


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Lav dit eget selfie-target
LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 14:10
LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. mar
x