Mangler du udstyr til din hest? Sådan kan du spare op

Mangler du udstyr til din hest? Sådan kan du spare op

20. dec 2019

Dette indhold er sponsoreret 


Er du vild med heste, og har du måske din egen hest? Så ved du også, at det kan være meget dyrt, at skulle købe udstyr til både dig selv og din hest. Ridestøvler, ridehjelm, saddel og tøjler er blot få af de udgifter du kan have, når du har en hest. 


Men fortvivl ej  – med disse råd gør vi det nemmere for dig, at få et overblik over din økonomi og spare op, så du kan få råd til udstyr til din hest. Rådene kan også bruge i alle andre sammenhænge, hvor du mangler penge, som du derfor skal spare op. Mangler du akut penge til udstyr har du også denne mulighed: tag et mobillån


Skab et overblik over din økonomi og læg et budget

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at skabe et overblik over din økonomi. På den måde kan du finde ud af, hvad dine indtægter og udgifter er og deraf dit rådighedsbeløb. Det kan for eksempel være, at du finder ud af, at du har en større udgiftspost end forventet. Når du har dannet dig et overblik over din økonomi, kan du lægge et budget. I denne proces er det vigtigt at være realistisk, sådan at dit budget svarer til virkeligheden. Når man har lagt et budget, er det efterfølgende vigtigt, at man overholder det. Det duer for eksempel ikke, hvis ens madudgifter bliver væsentlig højere, end det man valgte at budgettere det til. Der er mange forskellige apps, som kan hjælpe dig med at danne et overblik over din økonomi. På en app kan det for mange være lidt mere overskueligt, eftersom den hjælper med at inddele dine udgifter i forskellige kategorier. 


Få styr på dine abonnementer 

Et andet sted, hvor der kan være mange penge at spare, er at rydde op i dine abonnementer. Er der eksempelvis et TV-abonnement, som du ikke får brugt? Eller et medlemskab til fitnesscentret, som du egentlig ikke får brugt alligevel? Der kan også være mange penge at spare ved skifte eller ændre abonnementer. Det kan for eksempel være, at du kan få et mobilabonnement med samme forbrug billigere et andet sted? Eller en internetpakke, som er for dyr i forhold til, hvad du har brug for? Ved netop at sortere og rydde op i sine abonnementer, er det muligt at få bedre styr på sin økonomi. Under denne post kan der nemlig være mange penge at spare, men det kræver også, at man sætter sig ned og sammenligner priser. 


Undgå impulskøb

Du kender det sikkert. Du skulle egentlig bare have to ting, da du gik ind i supermarkedet, men kommer i stedet ud med ti ting under armen. Impulskøb er en rigtig dårlig vane og kan være medvirkende til, at man mister kontrollen over ens økonomi. Flere undersøgelser viser, at de fleste af vores beslutninger bliver taget, når vi befinder os i supermarkedet. Det kan derfor være en rigtig god idé at lave en indkøbsseddel med de nødvendige ting. Hvis du alligevel bliver fristet, når du befinder dig nede i supermarkedet, kan du spørge dig selv: Har jeg virkelig brug for denne ting? Svaret er ofte nej, hvorfor sådant et spørgsmål kan være en hjælp til at undgå impulskøb. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce