Mød ungdomslandsholdet

Mød ungdomslandsholdet

1716visninger 4 svar | 12. mar 2016
Hej læsere.

Jeg tillader mig at bruge min blog til en smule reklame. Lad mig først og fremmest præsentere ungdomslandsholdet. Hvis du bare er interesseret i at vide hvor og hvornår du kan møde landsholdet - så scroll helt ned i bunden - vi håber at møde DIG på Hest & Rytter i Herning næste weekend!

Hvad er landsholdet? 
Hver andet år afholdes Youth World Cup, som er hold-VM i følgende westerndiscipliner: Trail, ranch riding, western horsemanship, hunter under saddle, hunt seat equitation, showmanship, reining og cutting. Dette år afholdes det i Tamworth i Australien! I år deltager 13 nationer fra hele verden (fx deltager Israel og Japan). Hvert team består af 5 ryttere, op til 5 reserver, minimum 1 træner og 1 manager. Danmark sender 5 ryttere (hvoraf jeg er den ene), 2 trænere og 1 teammanager derned. 
- Men mere om det senere, der er et blogindlæg på vej, der handler netop om VM.

I den forbindelse udtager den danske quarterhorseforening hvert andet år 5 ryttere til landsholdet. I år forløb det således, at alle ryttere i bruttotruppen mødtes til fælles træning en weekend i juli 2015. Herefter deltog vi alle i danmarksmesterskabet i september, hvor landstræneren og en ekstern træner observerede vores præstationer. I november afholdte vi endnu en træningsweekend. Denne weekend var anderledes, for her red vi kun på de andres heste, for at vise hvad vi kan som ryttere, og ikke hvad vi kan som ekvipage med vores egne heste. I slutningen af weekenden blev det så offentliggjort hvilke 5 ryttere, der var udtaget til netto-landsholdet, og dermed skulle repræsentere Danmark ved Youth World Cup i Australien.

Vi 5 ryttere har følgende tilfælles:
- Vi er alle født mellem 1997-2000. 
- Vi ejer en registreret quarterhest.
- Vi brænder for western-sporten
- Vi bor i Jylland ;-) Det er ikke et krav hehe, men en tilfældighed i år..

Derudover er vi meget forskellige og har meget forskellige interesser. Vi 5 ryttere skal dække alle 8 discipliner, så vi har meget forskellig erfaring. Jeg har fx størst erfaring og passion for showmanship og hunt seat equitation, mens en af de andre piger er vildt dygtig til trail og ranch riding. Udover at vi har et par træningsweekender, hvor vi mødes med vores trænere og rider fra morgen til aften i to dage, mødes vi ofte til stævner og andre arrangementer. Desuden skal vi inden afrejse på et teambuilding-kursus, så vi lærer at være sammen i pressede situationer. Youth World Cup er en hold-konkurrence, og hovedformålet er at skabe relationer for resten af livet!

Nu til reklamen :-)

Du kan nemlig møde ungdomslandsholdet! Til Hest & Rytter 17.-20. marts 2016, altså næste weekend, i Messecenter Herning. Vi er i Hal J - stand J188 i Western Outfitters butik alle 4 dage. Hvis du kommer forbi og vi ikke er der, så spørg endeligt efter os, så er vi der lynhurtigt. Mød os til en snak om landsholdet, rejsen til Australien og Youth World Cup til sommer, westernridning og disciplinerne, quarter heste eller hvilke andre spørgsmål i kunne brænde inde med. Vi håber at møde en helt masse søde mennesker og fortælle om vores fantastiske sport!Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Mød ungdomslandsholdet
Kommentér på:
Mød ungdomslandsholdet
Annonce