Musthaves til at organisere tingene i din stald

Musthaves til at organisere tingene i din stald

24. feb 2022

Hvis du er hesteejer, tilbringer du nok meget tid i stalden med dine heste. At have heste, betyder også man skal have alverdens udstyr: sadler, strigler og dækkener, samt en masse foder, som halm, tørfoder og godbidder. Alle disse ting kræver plads at opbevare, og hvis du ikke organiserer tingene på en smart måde, kan det hurtigt blive noget rod. Det kræver ikke alverden at organiserer dine ting, så længe du ved, hvad dine behov er og anskaffer dig opbevaringsløsninger, der giver mening i din stald. Hos AJ Produkter kan du købe alt indenfor inventar til opbevaring og lagerplads, i kvalitet der kan holde til at dine heste slipper løs i stalden uden at noget går i stykker. 

Gør arbejdet lettere med paller 

Paller er et utroligt praktisk redskab, hvis du har heste. Heste spiser store mængde foder, og måske får du leveret foderet på eller opbevarer det på paller. I så fald er det yderst funktionelt at investere i nogle pallerammer, som gør det muligt at stable genstande som sække med foder oven på hinanden, uden at de skrider. Hvis du skal fragte pallen rundt, er det også en god idé at investere i en pallevogn. En pallevogn er en smart løsning, som gør at du kan transportere din palle fra ét sted til et andet, uden at du skal lave unødvendigt løft.

Skab orden i højden 

Du vil gerne holde gulvet i din stald frit og ryddeligt, så du frit kan gå rundt og så der ikke samler sig skidt mellem tingen, hvis du ligger på gulvet. Hvis alle dine ting også en fast plads, blive det også lettere at finde dem, når du skal bruge dem. Her kan du anskaffe dig nogle stålreoler, der er lette at rengøre for skidt og snavs, til alle de ting du bruger hyppigt, som strigler, børster, tæpper og dækkener. Til ting, du ikke bruger så ofte, og som ikke behøver stå fremme, kan du anskaffe nogle skabe med låger i. Hvis du har mange folk der kommer og går  og opbevare værdigenstande i stald, kan du overveje skabe med lås.

Kasser til de mindre genstande

Du har sikkert en masse småting, som reb, diverse værktøj, sløjfer og hovrensere. Du kan med fordel anskaffe forskellige kasser, så du kan putte disse genstande i hver deres kasse og stille dem på dine reoler. På den måde får du organiseret dine små genstande, så de ikke ligger og flyder rundt omkring og er lettere at finde. Du kan evt. også putte et synligt label på hver kasse, så du ikke behøver trække dem ud, for at se hvad, der ligger i hver kasse.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce