Når man er fan

Når man er fan

20. mar 2019

Hvem er du fan af? Hvis du nyder at dyrke hestesporten, er der en chance for, at du er fan af nogen som også elsker heste. At være fan betyder, at man er en “person som nærer stor interesse eller beundring for en bestemt kunstner, et bestemt sportshold, en bestemt musikalsk genre el.lign.” Sådan står det beskrevet i ordbogen. Konceptet at være fan, er ikke noget som er specielt moderne eller opstået ud af det blå. I århundreder har vi mennesker været fascineret af andre mennesker, som kan noget helt specielt. Folk som har talent eller som har arbejdet benhårdt, og har skabt resultater for sig selv. Folk som disse, er der rigtig mange af i ridesporten.


Tag for eksempel Tina Lund, som de fleste hesteinteresserede kender. Tina Lund er professionel springrytter, og gift med fodboldspiller Allan Nielsen. Tina kom ikke fra en familie, som dyrkede ridesporten. Derfor var det på hendes eget initiativ at begynde til ridning. Tina Lund bor i dag i Dubai med sin mand og sine børn. Hun har vundet det danske mesterskab 19 gange, det norske tre gange og selve Europamesterskabet én gang. Tina Lund har også vundet World Cup i 2004 og 2005 og har mange andre titler på bagen. Tina Lund er bare én af Danmarks dygtige ryttere. Ligegyldigt, om folk er fan af Tina Lund eller andre, kan de fleste blive enige om, at der er noget helt specielt ved at være fan. Man føler en helt speciel forbindelse til dem man er fan af. Man føler næsten, at man kender vedkommende personligt og når ens favoritrytter klarer sig godt, bliver man virkelig glad på personens vegne. Man føler endda, at man selv har vundet en lille smule. Hvis du har prøvet at møde en du er fan af, kan du nikke genkendende til den rusfølelse du får i kroppen. Det er helt fantastisk!


Kendte.dk

Hvis du er fan af nogen fra ridesporten, er Kendte.dk helt sikkert noget for dig. Siden er en nyhedsside som dagligt bliver opdateret med det nyeste sladder og gossip om de kendte og kongelige. Her omtales både kendte i ind- og udland. Hvis du, udover at være fan af nogen fra ridesporten, også er fan af en realitydeltager, en musiker eller en sanger, får du rigtig meget ud af Kendte.dk.


Hvis du vil være den første til at modtage det nyeste sladder, kan du tilmelde dig Kendte.dk’s nyhedsbrev. Så får du hver dag en nyhedsindsprøjtning, direkte i din mail. Du kan derfor blive den af vennerne, som altid er up-to-date med det nyeste nye. Det er helt gratis at tilmelde dig nyhedsbrevet. Fordi Kendte.dk er en nyhedsside, bliver forsiden opdateret dagligt, men for at få et indblik i de spændende artikler, er her et par eksempler: “Prinsesse viser sin nye kæreste frem”, “Verdens bedste er… dansk” og “Super-guitarist dør dagen før sin fødselsdag”. Som du kan se, er der artikler til enhver smag. Hop ind på Kendte.dk allerede i dag, og få nyheder om alle dem, som du er fan af!Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce