Naturskønne Sønderborg tiltrækker boligsøgende

Naturskønne Sønderborg tiltrækker boligsøgende

5. jan 2018

Flere og flere danskere fravælger et liv i storbyens ræs til fordel for en mere simpel tilværelse på landet. Vi guider dig her til nogle skønne og muligvis oversete byer i det sønderjydske.


Skønne strande og rideruter

Sønderborg kommune er blevet et attraktivt område for danskerne at bo i, og det skyldes blandt andet den sønderjyske natur, der tiltrækker mange beboere, oplyser Boligninja.dk. Med en over 200 km kyststrækning, strande og skove er der nemlig rig mulighed for at nyde godt af området fantastiske natur og landskab.


Området er desuden oplagt for alle med en passion for heste, da området byder på gode ridestier og rideruter. Tag for eksempel en ridetur gennem Rideruten på Als, der fører dig gennem øens fantastiske landskab med kyster, skove, bade og naturstrande. Rideruten Als er 100 km og ca. 30-40 km af ruten er på mark og grusveje.


Hvor skal jeg bo?
Hvis du ønsker at være tættere på naturen, er det måske på tide at overveje at rykke teltpælene op og søge lejebolig omkring Sønderborg. Området har nemlig en lang række attraktive byer.


En af disse byer er Gråsten, der mest af alt er kendt for kongefamiliens ferieslot, Gråsten Slot. Lidt længere syd for slottet finder man Marina Fiskenæs Lystbådehavn, der med de flotte omgivelser er særligt populær om sommeren. Hvis man tager lidt ud af byen kommer man ud til Gråstenskovene, der egner sig godt til gåture såvel som rideture. Gråstenskovene er rig på dyreliv, hvor ræve, rådyr og grævlinge færdes trygt omkring mennesker.


Tager man længere øst på, kommer man til det øen Als. Als byder på ikke blot på skøn natur med gode rideruter, men også på mange hyggelige landsbyer. En af disse byer er Augustenborg, der bliver kaldt Hertugernes By. Augustenborg er særligt kendt for Augustenborg Slot, som er et af de mest historiske barokslotte i Danmark.


Er man ikke til de royale slotsbyer, er der også rig mulighed for at bosætte sig i nogle af Sønderborg kommunes andre byer som Broager, Egernsund og Nordborg. Se alle de ledige lejemål i den sønderjydske kommune på Boligninja.dk


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x