Optimer dit hjem med nye vinduer

Optimer dit hjem med nye vinduer

7. aug 2019

Der kan være mange grunde til at skifte vinduerne ud i dit hjem, det kan både være fordi de ikke længere er funktionsdygtige eller fordi de ikke længere har et pænt udseende.  Det kan desuden være svært helt at vurdere, hvornår det er tid til at skifte vinduerne ud. Men hvis dine vinduer i forvejen genere dig og det trækker lidt fra dem, så kan det være tid til at skulle skifte dem ud. Så hvis du gerne vil optimere dit hjem med nye vinduer, så læs videre her. 

Spar penge med nye vinduer 

Hvis du har et hus af ældre dato, så kan det også være at dine vinduer er gamle. Vinduer holder ikke for evigt og på et tidspunkt skal de skiftes ud. Du har måske endda oplevet at dit hjem er blevet koldere med tiden, at det trække når du sidder tæt på vinduet og at vinduerne binder når du skal lukke dem. Det er tre af de største tegn på, at du skal skifte dine vinduer ud. En fordel ved at skifte vinduerne ud er, at du spare en hel masse penge på varmeregningen, da unødigt varme ikke længere siver ud af hjemmet

Fremtidssikring af dit hjem 

Ikke nok med at du spare en masse penge på din varmeregning ved at skifte vinduerne ud, så fremtidssikre du også dit hjem. Hvis du vælger de rigtige vinduer med det rigtige materialevalg, så sikre du dit hjem og dets salgspris i rigtig mange år frem. Ethvert vindue og materiale har hver sine fordele og ulemper. Hvis du eksempelvis vælger et træ-alu vindue, så forlænger du vinduets holdbarhed markant. Du skal desuden heller ikke vedligeholde vinduet, da alu-beklædningen er vedligeholdelsesfrit. Ulemperne ved et træ-alu vindue er, at du ikke kan male alu-beklædningen og prisen er ofte dyre end et rent trævindue. 


Hvis du derimod vælger et malet trævindue, så får du et vindue der ser naturligt ud, og som passer ind i de fleste byggerier. Fordelen ved dette vindue er, at man nemt og hurtigt kan male vinduet, hvis man ønsker en anden farve. Prisen er desuden ofte et prisstærkt valg, så det passer til de fleste budgetter. En ulempe ved trævinduet er at det skal vedligeholdes. Vinduet skal males cirka hvert femte år. 

Tyverisikring af hjemmet 

En anden ting er, at der sker tyverier i Danmark, og det kan man ikke komme udenom. Så hvis du eksempelvis har en masse dyrt hesteudstyr liggende eller hesten stående hjemme i stalden, så kan det være en ide at have fokus på sikkerheden i hjemmet, når du vælger nye vinduer. Derfor er det oplagt, at få lavet tyverisikring på vinduerne, så du kan sove trygt om natten. 


Det er ikke muligt, at lave et helt indbrudssikkert vindue, men man kan gøre det svært for tyven at komme ind gennem vinduet. Du skal dog også være opmærksom på, at nogle af de tiltag der laves for indbrudssikring kan besværliggøre det daglige brug, så det er måske ikke alle vinduer, der behøver at blive indbrudssikret. Men det er klart værd at overveje at bruge tyverisikring, når du skal have nye vinduer i dit hjem. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce