Personlig vægdekoration til pigen der er vild med hest...

Personlig vægdekoration til pigen der er vild med hest...

15. apr 2020

Er du på udkig efter noget illustrativt til at dekorere din datters børneværelse - og kunne du være interesseret i noget andet vægdekoration end de traditionelle plakater, malerier eller familiefotos i ramme? Så er wallstickers fra Sohu-shop måske løsningen for dig. En wallsticker er en trend der er kommet for at blive. Mulighederne er mange, og du kan se udvalget her. Hos Sohu-shop er udvalget enormt og der tilbydes designs i forskellige afskygninger og flotte farver - og så kan du også vælge at designe din egen wallsticker, så du får en personlig wallsticker til dit hjem. 


Slip fantasien løs


På sohu-shop.dk forhandler de stickers til din postkasse, til din boligindretning eller giver dig muligheden for at slippe fantasien løs og designe din egen wallsticker. Her får du selv muligheden for at vælge om din wallsticker skal være et billede af noget bestemt, eksempelvis en hest hvis dette har din interesse, eller om den blot skal indeholde et simpelt, personligt citat. Begge dele er muligt, og du skal blot angive skrifttype, farve, bredde, højde og eventuelle bemærkninger, der kan arbejdes ud fra. 


Wallstickers til de små


SOHU-shop har en sektion på deres hjemmeside, hvor du kan finde et stort udvalg af wallstickers kun til børn. Her finder du både børnevenlige citater, navneskilte eller dyre- og andre interessemotiver. Du kan eksempelvis vælge at bestille en wallsticker med dine børns navne til deres værelse. Størrelsen er helt op til dig. Hvis navneskiltet skal bruges på døren er en mindre skriftstørrelse måske det mest nærliggende valg. Der findes mange kreative idéer til et personligt navneskilt. 
Wallstickers til personliggørelse af din stue


Sohu-shop tilbyder, som tidligere nævnt, wallstickers med personlige citater eller tekster. Et idéelt valg til jeres stue eller soveværelse, hvis man godt kan lide personlige og relaterbare citater og udtryk. Dette giver værelset en personlig stemning, og kan medvirke til at afspejle stemningen og hyggen jeres hjem. Her findes der både wallstickers citater til teenagere, børnefamilien eller den oplevelsesrejsende personlighed. 

Du har også mulighed for at investere i en wallsticker som en ugeplan, som gør planlægningen nemmere for den travle familie. Dette er en dekoration der eksempelvis kunne benyttes i køkkenet eller entréen. 


Wallstickers til din postkasse


Hos Sohu-shop kan du også få fingrene i en wallsticker til din postkasse. Dette er en ny trend, der kan adskille din postkasses udseende fra andres. Postkassen bliver mere personlig og genkendelig. Her kan du få afbilledet små personer der skal forestille din familie, samt jeres navne sat på postkassen. Rid med på bølgen, før alle andre.


Wallstickers fra Sohu-shop.dk


Sohu-shop sælger wallstickers fordi de tror på at wallstickers er en trend, der er kommet for at blive. De designer og fremstiller selv deres wallstickers, så du er sikker på at modtage produkter, der altid er af højeste kvalitet, fordi de selv har mulighed for at vælge den bedste produktionsmetode til fremstilling af hvert enkelt wallsticker. Samtidig er du garanteret en god kundeservice til alle tider.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce