Plakater til dyreelskeren

Plakater til dyreelskeren

27. maj 2020

Dette indhold er sponsoreret


Vi elsker vores dyr, og de fleste dyreejere har med garanti hundredvis af billeder af deres kæledyr på telefonen. For manges vedkommende optager dyr meget plads både i hjertet, men også i hjemmet, hvilket kommer til udtryk i dyrelegetøj og hundehår i diverse møbler. Det er dog også muligt at integrere glæden ved dyr på en mere æstetisk måde i boligindretningen, for eksempelvis gennem kunst og fine plakater.

Dyreplakater i moderne hjem

Kunst med dyremotiver behøves ikke at være kiksede, og der findes i dag mange flotte plakater med dyremotiver, der vil passe ind i alverdens moderne hjem. Især er smukke sort-hvid portrætter af verdens smukkeste dyr i høj opløsning populære, og passer sammen med dén minimalistiske stil, vi elsker i Danmark. Har du taget trenden med farvede vægge til dig, er dyreplakater med stærke farver imidlertid et oplagt valg. En fin flamingo i sart lyserød vil for eksempelvis passe godt op mod vægge i rosa eller blålige nuancer. Er du vild med heste og elsker vintage-stilen, er en plakat med en original tegning af en hestesko fra 1898 et oplagt valg til hjemmet, og vil vække opsigt i en ramme i træ. 

Hyggelige, sjove og lærerige plakater til børneværelset

Dyreplakater er smukke i ethvert hjem, men kan også have en mere lærerig funktion. Plakater med dyr på børneværelset fordrer nemlig samtale mellem barn og forældre, og er en god mulighed for at lære dit barn om verdens forskellige dyr, herunder dyrelyde og dé lande, som dyrene lever i. Samtidigt er plakater, med for eksempelvis giraffer eller dyrefamilier, hyggelige plakater, som dit barn kan nyde og kigge på i timevis. Ønsker dit barn nogle sjove plakater til værelset, kan du med fordel købe plakater med for eksempelvis Kaj og Andrea, som både er dyr og sjove karakterer, som dit barn med garanti kender fra diverse medier.

Giv en dyreplakat i gave

Dyreplakater dækker over en bred kategori af fine plakater og er en oplagt gaveidé. Kender du en dyrlæge, eller en fremtidig dyrlæge, kan du med fordel give en sjov citatplakat med citater, som modtageren med garanti vil genkende og grine ad. Til madelskeren kan du forære en plakat med forskellige typer af skaldyr, i enten farver eller i sort-hvid. Har du en ven, hvor i sammen har set og grint af diverse Anders Thomas Jensen film gennem tiden, kan en plakat med sjove citater om dyr fra De grønne slagtere eller Blinkende lygter være en sjov måde at ære jeres venskab på.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce