Praktiske ting du skal huske at ordne i stalden

Praktiske ting du skal huske at ordne i stalden

3. nov 2020
Denne artikel er sponsoreret

Er du så heldig at have en stald på den grund, du bor på? Eller bruger du måske utallige timer på rideskolen? Så er du måske en af dem, der er blevet fuldstændig besat af heste og ridning. At holde hest er en fantastisk hobby, og du kan ikke undgå at udvikle et ganske særligt bånd til den eller de heste, du tager dig af. Om du er ny eller erfaren inden for hesteverdenen, så ved du allerede nu, at heste kræver utrolig meget arbejde. De skal passes og plejes, og så er der en masse praktiske ting derudover. Det er nemlig vigtigt, at der er visse ting, der kommer styr på i og omkring, der hvor din hest bor for, at hesten kan have det godt og leve et anstændigt liv. Du kan være sikker på, at en glad hest også er en større fryd at ride på, når du når så langt. Er du stadig en smule i tvivl om, hvad der skal gøres af arbejde for, at det hele spiller? Så kommer her en liste over praktiske ting, du skal huske at ordne i og omkring stalden.


Overskydende jord

Hvis du opholder dig på en gård eller en rideskole, så er der en god chance for, at der er diverse projekter i gang rundt omkring hele tiden. Om det er byggeprojekter, markarbejde eller andet, så er der en god chance for, at der kan ligge bunker af jord og andre overskydende ting på stedet. For at give de bedste forhold for hesten, bør du få fjernet det. Er overskydende jord dit problem, så kan du læse mere om bortkørsel af jord på semos.dk.

Husk at muge ud

Det siger næsten sig selv, at hesten skal kunne sove trygt og rart om natten. Derfor er det alfa omega, at du sørger for at muge ordentligt ud i stalden så ofte som muligt. På den måde er det både rarere for dig og hesten at tilbringe tid i stalden uden stank og bakterier. 

Foder og vand

En anden ting, der absolut altid bør være til stede i hestens stald-bås, er foder og vand. Måske giver det sig selv, at det er dyreplageri ikke at fodre sin hest, men der vigtigt, at du ikke glemmer det. Der skal være vand nok til en hel nat, så hesten altid kan stille tørsten. Derudover skal foderet også være doseret således, at hesten får den næring den skal have.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce