Robothunde er menneskets nye ven

Robothunde er menneskets nye ven

15. maj 2020

Dette indhold er sponsoreret


Hunde er menneskets bedste ven, og vi knuselsker vores firbenede kæledyr. De, der har haft hund i mange år ved, at en hund kræver utroligt meget pasning og pleje, og skal luftes og aktiveres mange gange dagligt. Så længe man selv er ung og frisk og kan tage vare på sin hund, er det ene og alene en fornøjelse at være hundeejer. Dette er imidlertid anderledes, når man bliver gammel og svagelig. En robothund kan vække glæde hos demente, som ikke længere kan passe en hund.

Den næstbedste hund

Det er en selvfølgelighed, at en ægte hund og en robothund ikke kan sidestilles én til én. Alligevel vil du formentligt blive overrasket over en robothunds livagtige udtryk og funktioner, som minder om en rigtig hunds. En robothund er en ‘social robot’ og ligner en Golden Retriever hvalp. Hvalpen har en blød pels, der føles ægte, og hvalpen ‘opfører’ sig som en rigtig hund, når den bjæffer, lægger hovedet på skrå og logrer med halen. Hvalpen reagerer på berøring, nøjagtigt som en rigtig hund ville, og reagerer derudover også på lyden af stemmer. Hvalpen kan også blinke med øjnene og åbne munden. Med en robothundehvalp har du for evigt en bedste ven, der tilmed er nem at have på skødet. Sidder du længe nok med din hvalp i armene, vil du kunne høre lyden af hjertebanken.

Spar penge på hundefoder og -udstyr

En robothund er ekstrem praktisk og kræver intet andet end batterier. Derfor sparer du tusindevis af kroner årlige på hundefoder, hundeudstyr og dyrlægebesøg, som ellers kræves, når man har en rigtig hund. Derudover er en robothund en loyal hund, der aldrig viger fra din side. En robothund kræver ingen pelspleje, men du kan sagtens børste hundens naturtro pels. Forstyrrer robothundens lyde, kan du slukke for lyden og få ro. Dette er en funktion, som flere ejere hundeejere med garanti ville ønske at kunne tage brug af engang imellem. En robothund vejer 1,3 kilo og er med sine 20 centimeters højde en nem hund at have med sig overalt.

En ven på plejehjemmet

En robothund egner sig særdeles godt til demente eller plejehjemsbeboere, der har været vant til at have hund, men ikke længere kan tage vare på et aktivt og krævende kæledyr. En robothund kan sikre tryghed hos et ældre menneske, der måske er ensom eller bange for at dø. Derudover er en robothund et godt alternativ på et plejehjem med beboere, der er bange for rigtige hunde. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce