Sådan får du mere tid til din hest i hverdagen

Sådan får du mere tid til din hest i hverdagen

23. jul 2021

Det kræver hårdt arbejde, dedikation og frem for alt tid at have en hest, og det er ingen hemmelighed, at der hurtigt kan komme til at gå flere timer om dagen med at passe, pleje og ride sin hest. Men det er ikke altid, at de mange timer om dagen passer ind i en travl hverdag, og det er svært at få tid til det hele. Derfor vil vi her i artiklen komme med et par gode råd til, hvordan du kan få tid til din hest i hverdagen.

Spar tid i køkkenet

Man kan bruge utrolig meget tid på at handle ind, lave mad og på at finde idéer til aftensmaden. Det kan især være svært, hvis man går med et ønske om at spise en varieret og sund kost, for det er nemt at falde i takeaway fælden, når der ikke er meget tid i hverdagen. Derfor er det en god idé at overveje muligheden i måltidskasser, fordi du her slipper for besværet med at handle ind, og du sparer en masse tid på ikke at skulle finde på idéer til måltider hver dag. Derudover består måltidskasser også altid af friske og lækre råvarer, som er langt bedre for kroppen end en færdiglavet ret nede fra køledisken, men det er stadig lige så nemt. De fleste måltidskasser er også super lette at tilgå, hvad enten du er erfaren eller amatør i et køkken, fordi du bliver forsynet med nemme og overskuelige opskrifter. En måltidskasse kan derfor spare dig for en masse tid, som du kan bruge på din hest i stedet for.

Invitér dine venner med

Du kan med fordel også slå to fluer med ét smæk ved at invitere din familie, kæreste eller dine venner med ud i stalden. På den måde kan du få krydset kvalitetstid med dine nærmeste af på dagens to-do liste samtidig med, at du får set til din hest. Det kan selvfølgelig godt være, at eksempelvis din kæreste eller nogle af dine venner synes, det er grænseoverskridende at skulle sætte sig op på en hest, hvis ikke de har prøvet det før. Men du kan prøve at lokke dem ved at kalde det for en udfordring, for de fleste mennesker, og især konkurrencemennesker, har svært ved at sige nej til en udfordring. Du kan eventuelt også love dem at tage med til en prøvetime af deres fritidsinteresser i fremtiden, således de får noget i gengæld på et senere tidspunkt. Det er også en sjov måde at lære hinanden bedre at kende på, når man oplever hinanden i sit naturlige habitat.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce