Sådan indretter du det perfekte værelse til den hestei...

Sådan indretter du det perfekte værelse til den hestei...

12. apr 2021

Har du en rigtig hesteglad datter eller søn? I så fald vil de med garanti også gerne have at deres værelse reflekterer deres interesse. I denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du skaber det perfekte lille børneværelse til den hesteinteresserede.

Tænk på det praktiske

Det er naturligvis vigtigt først og fremmest at tænke på alt det praktiske. Der skal være en god seng og et dejligt skrivebord på værelset, som barnet kan sidde og lave deres lektier ved.

Køb en juniorseng lige her og se om du også kan købe skrivebordet hjem på nettet. På den måde kan du spare en masse tid og besvær med selv at få de store møbler slæbt hjem til adressen.

Du kan eventuelt prøve at finde nogle modeller indenfor senge eller skriveborde, som også reflekterer denne interesse for hestene. Måske du kan finde en seng, hvor der er mønstre af heste på siden eller i sengegærdet?

Det er naturligvis en smule risikabelt, da deres interesse for heste kan forsvinde efterhånden som de bliver ældre. Men hvis du ikke umiddelbart tror der er farer for dette, så kan sådanne detaljer være det helt perfekte til børneværelset for den hesteinteresserede.

Detaljerne gør forskellen

Når du har sørget for at alt det praktisk er i orden, så er det på tide at have fokus på alle detaljerne. Og med det mener vi pyntegenstandene. Alle disse detaljer er i sandhed det der gør en forskel i boligindretningen. Og det er netop det der kan skabe et dejligt værelse for den hesteinteresserede.

Tænk på hvilke puder du har inde på værelset og hvilket sengetøj du benytter. Hav samtidig fokus på at køre i hestetema i resten af rummet.

Smag og behag

Præcis hvor mange af sådanne detaljer indenfor heste man skal sætte ind på værelset er lidt af en smagssag. Mange har en meget lav interesse for hvor mange detaljer indenfor det samme tema de kan kører i et enkelt værelse.

Men for mange andre vil de gerne fylde hele rummet ud med sådan et tema. Snak gerne med dit barn og prøv at få en fornemmelse af, hvor meget de gerne vil kører i hestetemaet på deres værelse. Sørg for ikke at overdrive uden at det heller ikke bliver for lidt.

Det kan også være en god ide at give lidt plads inde i hjemmet til hvis barnet deltager i ridekonkurrencer og vinder en masse præmier.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce