Sådan kommer du i den bedste rideform

Sådan kommer du i den bedste rideform

17. apr 2020

Har du et ønske om at blive en stjerne til at ride, så er det vigtigt at det i hvert fald ikke er din fysiske form der kommer i vejen for dette. Her får du nogle tips, som du nemt kan lave, så du hurtigt kommer i en fantastisk form og dermed bliver en haj til at ride!

 

Spist rigtigt og sundt

Hvis du gerne vil se hurtige resultater, er det super vigtigt at du spiser optimalt. Du præsterer nemlig bedst, hvis du har det rigtige brændstof at arbejde på. Sørg derfor for at holde dit blodsukker stabilt og få sund og nærende mad. For at opnå dette, er det en super god idé at indtage mange måltider gennem dag. 

 

Det er også en god idé at indtage nogle kosttilskud, hvis du kan mærke på din krop at der er behov for det. Et godt kosttilskud kan eksempelvis være cannabis-olie, som kan virke sundhedsfremmende, stressnedsættende og som kan hjælpe med dig med at slappe af samt sove godt igennem inden et stævne, så du er klar til at præstere på dagen.

 

På ridestævner er det heller ikke altid det er muligt at få noget ordentlig og sund mad. Derfor er det en super god idé altid at have noget mad med hjemmefra for en sikkerhedsskyld. På den måde sikrer du, at du får noget mad med et indhold af energi, der er optimalt. 

 

Vær mere aktiv i din hverdag 

Der er mange ting som du kan gøre for at blive mere aktiv i din hverdag. Gør det eksempelvis til en vane at tage trappen i stedet for elevatoren. Dette er en super god idé, hvis du gerne vil undgå at bruge særlig meget tid på løbebåndet i fitnesscenteret. Det er dog vigtigt at du gør det konsekvent for at kunne se resultater.

 

Hvis du er rigtig dedikeret og begynder at løbetræne og cykle osv. så få mest muligt ud af træningen. Det gør du primært ved at fokusere på din vejrtrækning. Det er nemlig meget normalt for mange ryttere at have svært ved at styre deres vejrtrækning, og nogle glemmer nogle gange at trække vejret ordentligt, hvilket resultere i at de bliver forpustet. 

 

Det er derfor en rigtig god idé at begynde at rette mere fokus mod dit åndedrag, og være opmærksom på at holde det stabilt samt få trækket vejret ordentligt når du træner. 

 

Træn de rigtige muskler

Når det kommer til ridning, er det ben og baller der primært er i fokus. Det er derfor vigtigt at musklerne her, store og stærke og kan holde til noget. Det er en super god idé at træne disse muskler yderligere. Tag derfor en tur i fitnesscenteret og lave nogle abductions, squats og lunges, så du kan få givet dine ben noget ekstra styrke. Desuden er det også en rigtig god idé at lave nogle core-øvelser, så den er stærk.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce