Sådan slår du tiden ihjel, når du ikke er på hesteryg

Sådan slår du tiden ihjel, når du ikke er på hesteryg

4. maj 2021

I Danmark nyder vi at kaste os ud i mange forskellige slags sportsgrene og fritidsinteresser. Vores foreningsliv er stærkt, og unge som gamle kan finde noget, der passer til dem. Er du måske en af dem, der er blevet fuldstændig bidt af ridning som både sport og fritidsaktivitet? Du er ikke alene, og det er helt forståeligt, at du er blevet vild meget at ride og tage dig af hestene i stalden. Ridning er en traditionsrig og stolt sport og fritidsinteresse. Måske bruger du allerede mange af dine timer på hesteryg? Men desværre er det jo også sådan, at hestene skal have en pause engang imellem. Det er ganske enkelt ikke muligt at bruge alle døgnets 24 timer sammen med hestene. Derfor finder du måske nogle gange dig selv derhjemme uden noget at tage dig til? Det kan være utrolig kedeligt, det ved vi. Men hør engang! Faktisk behøver det slet ikke være så kedeligt, som du tror. Der er massere måder at slå tiden ihjel imens, du venter på at komme ud til dine elskede heste igen. Vi er her for at hjælpe dig en smule på vej. Denne liste indeholder en række bud på aktiviteter, du kan bruge til at slå tiden ihjel, når du ikke lige er i dit es på hesteryg. Rigtig god læselyst.

Testbladet

Testbladet.dk er et fantastisk sted for dig, når du bare gerne vil have tiden til at gå på en underholdende måde. Dette magasin er sat i verden for at teste alverdens produkter, så du ikke behøver det. Har du nogensinde overvejet, hvad der er den bedste DAB-radio? Eller måske hvilken støvsuger der bedst at købe? Så er Testbladet.dk et glimrende sted at starte. Her tester de alt mellem himmel og jord for dig, så du kan læse om resultaterne. Giv det et skud!

Film og serier

Film og serier er også en helt klassisk måde at slå tiden ihjel på. Har du en eftermiddag derhjemme? Så tænd for en spændende film eller serie! Du vil opleve, at timerne flyver afsted, når du er i godt selskab, med en medrivende film eller serie. Her er der også god mulighed for at finde noget, hvor der indgår heste.

Vær kreativ

Sidst kan du også vælge at kaste dig ud i et kreativt projekt. Man kan blive helt opslugt, når først man kommer igang. Du kan prøve at lære at sy eller strikke? Du kan også udfolde dig som maler med et maleri eller en tegning. Mulighederne er helt åbne. Hvordan har du lyst til at udfolde din kreativitet?Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce