Sådan underholder du dig selv på køreturen til hestest...

Sådan underholder du dig selv på køreturen til hestest...

2. jan 2019

Hvis du ikke selv er chauffør, når du er på vej til et stævne, så kan det hurtigt blive en lang og kedelig tur. Det er derfor en god idé, at du sørger for at medbringe en form for underholdning. Det kan være mange ting, men det er vigtigt, at du vælger noget, der faktisk fanger din interesse. Hvis ikke, det gør det, så ender du blot med at lægge det fra dig igen.

 

En stor del af, at sikre sig, at man ikke ender med at kede sig i bilen er dog at forberede sig til det. I mange tilfældet er det nødvendigt at medbringe enheder, tilbehør el.lign., så du kan bruge dette til at holde dig selv underholdt. Hvis du er på vej i bilen, så er det dog heldigt, at din telefon kan være en sublim kilde til alskens typer af underholdning til turen.

 

1. Se en god film på din telefon

Det er en oplagt idé, at du ser en god film på din telefon. Der findes et væld af streamingtjenester på markedet og en stor del af dem har også apps til både Android og iOS. Du kan derfor sagtens finde en god film, du kan se, mens du har en chauffør til at fragte dig frem og tilbage. Af respekt for øvrige personer i bilen bør du dog medbringe dig et headset.

 

2. Lyt til en interessant lydbog

Hvis du ønsker blot at kunne læne dig tilbage, så er det en oplagt idé, at du vælger en lydbog i stedet for en film. Du kan blot lukke øjnene og læne dig tilbage, mens oplæseren fører dig gennem bogen. Igen har du et væld af gode muligheder, hvis blot du har din telefon med dig. Det nemmeste er dog en app som Mofibo, der gør det muligt at streame lydbøger.

 

3. Medbring noget spændende læsestof

Det er ikke alle personer, der føler, at de fanger bogens indhold på samme måde, hvis de lytter til den. Hvis det også er noget, du kender til, så kan du i stedet vælge at medbringe en form for læsestof. Det er ikke noget, der behøver at være en bog, men kan også sagtens være et magasin, et ugeblad eller noget helt tredje – bare det faktisk fanger din interesse.

 

4. Vind penge på din telefon

Det er altid sjovt at vinde penge – og det kan du faktisk sagtens gøre fra din telefon, mens du er på vej til stævne. Hvis det er noget, der har fanget din interesse, så kræver det at du har adgang til et online kasino. Her kan du nemlig vinde mange penge ved at benytte dig af roulette snyd i form af et system. Det handler dog mere om gevinsten end om sjov.

 

5. Spil et spil på din smartphone

Hvis du gerne vil spille for at have det sjovt, så er det næppe et roulettesystem, du skal bruges som udgangspunktet. Det gør nemlig spillet meget systematisk og trivielt, hvorfor det sjove forsvinder en kende. I stedet kan du blot vælge blandt de mange tusinde andre spil, du kan spille på din smartphone, hvad end den er iOS- eller Android-baseret.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 15:59
Annonce