Sælg din hest og udstyr på auktion og slip for besvær

Sælg din hest og udstyr på auktion og slip for besvær

5. jan 2018

Skal du sælge din hest?

Der kan være mange årsager til at sælge sin hest. Måske er du steget i niveau, og vil gerne starte stævner på en hest med flere kompetencer. Måske vil du gerne prøve kræfter med en ny makker, eller måske er det blevet tid til et farvel til hestesporten.


Uanset årsagen kan det være et stort arbejde at få solgt sin hest med alt hvad det indebærer af kontakt med købere, prøveture og markedsføring på diverse platforme og fastsætning af pris.

Derfor vælger flere og flere hesteejere i stedet at sælge deres hest på en online hesteauktion. Du bliver enig om en mindstepris med auktionshuset, og herefter kan flere forskellige købere byde ind på din hest. En online auktion varer typisk et par dage, og du kan derfor være nærmest garanteret at få hesten solgt inden for et døgn. Det er noget, der tiltrækker mange.  

Du kan ende med kun at få solgt hesten for din smertegrænse i form af mindsteprisen, men med det kundekartotek, som mange online auktionshuse kan tilbyde, kan du også nemt komme op på meget mere i den samlede salgspris. Der er dermed en vis risiko forbundet med at sælge hesten på online auktion, fordi det er ude af dine hænder, men samtidig er du også sikret et hurtigt og smidigt salg, hvor du slipper for al besværet.

Lad nogle andre få glæde af dit udstyr

Hestesport er nok en af de dyreste sportsgrene, der findes, fordi det kræver så meget udstyr. Uanset hvilket niveau, du rider på, har du brug for blandt andet sadel, ridestøvler, hovedtøj og strigler.

Mange ryttere har lyst til at skifte deres udstyr ud undervejs. Måske har du noget, du alligevel ikke får brugt så meget? Eller også har du lyst til at opgradere og købe noget nyt og bedre - i alle tilfælde kan det være en god idé at sælge det gamle udstyr videre, så du på den måde har flere penge til at købe nyt udstyr for. Og du kan samtidig glæde nogle andre, der har behov for godt udstyr til en billigere pris.

Men det kan være noget bøvl selv at stå for at sælge al udstyret, og mange kan derfor godt lide blot at overlade ansvaret til nogle andre. Hvis du sælger dit hesteudstyr på en online auktion, slipper du for alt besværet, fordi et online auktionshus tager hånd om salget fra start til slut. Det kan også være en god løsning, hvis du er i tvivl om, hvor meget dit udstyr er værd.  De fleste auktionshuse tilbyder nemlig en professionel vurdering af kompetente fagfolk, så I sammen kan få fastsat en fornuftig mindstepris.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x