Se det bedste hestesport live på Zibrasport

Se det bedste hestesport live på Zibrasport

4. mar 2021

Sport fylder rigtig meget på sendefladen på de samlede danske TV-kanaler, men det er primært fodbold, håndbold, tennis og badminton, der dominerer skærmtiden. Det er meget sjældent, at der bliver sendt hestesport på de største danske sportskanaler, men det forsøger en ny streamingtjeneste at lave om på nu. ZibraSport er navnet på streamingtjenesten, der vil bringe live streams af stævner og turneringer ud til Danmarks hesteelskere. Her kan man både se de bedste og næstbedste ryttere i forskellige discipliner, når de bevæger sig ud i hallen med deres firbenede venner. Der er derfor masser af underholdning at finde på den store platform, der løbende opdaterer med nyheder og live streams fra hesteverdenen. I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvad Zibrasport konkret kan tilbyde hesteentusiaster i Danmark, og hvorfor platformen helt sikkert er værd at give en chance. Læs med her, hvis du elsker hestesporten og godt kunne tænke dig at vide mere om, hvordan du kan følge de bedste ryttere live til de store events.

Se de bedste hestestævner i Danmark

Den globale sundhedskrise har for alvor sat en stopper for at kunne komme ud og se hestesport som tilskuer. Det er rigtig ærgerligt, da det er her man mærker stemningen, når de store dyr og deres ryttere træder ind og brilliere med deres performance. Dog har ZibraSport en løsning på dette problem, da de tilbyder en live-streaming platform, hvor det er muligt at følge de bedste ryttere til de store events. Her kan man se flere forskellige discipliner, både danske og udenlandske stævner og generelt være up to date med, hvad der sker indenfor hestesporten.

For rigtige hestemennesker

Udover at tilbyde live streaming, så findes der meget andet underholdning på Zibra Sport. Her er nemlig et kæmpe videoarkiv med masser af indhold, som du kan hygge dig med i mange timer, hvis du elsker hestesporten. Desuden kommer der hele tiden nyheder fra hesteverdenen, så er du typen, der elsker nyheder om sporten, så kan du hele tiden få det seneste nye på siden. Så elsker du hestesport og er du lige så træt af, at det ikke rigtig er muligt at komme ud være tilskuer til de store events, så er ZibraSport helt sikkert en side du bør besøge. Her kan du komme så tæt på de største ryttere, som verdenssituationen tillader det for øjeblikket.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce