Sexlegetøj

Sexlegetøj

18. jan 2018

Sex og sexlyst er ikke længere tabu emner at snakke om. Det er naturlige dele af det at være et menneske. Dog kan det stadig være intimiderende at skulle stå ansigt til ansigt med det. Især når det komme til sexlegetøj. Mange mennesker oplever, at det er pinligt at have lyst til at udforske sexlegetøj - primært fordi man skal ned i en butik for at kigge og købe. Folk kan se en gå ind i butikken - og hvad mon de ikke tænker? Det er heldigvis de færreste, der dømmer andre for at opsøge et aktivt og sundt sexliv. Er man alligevel ikke klar på at tage ned i en fysisk butik, er der heldigvis andre alternativer, der ikke kræver, at man skal ud i offentligheden. Sexnetto er en professionel og overskuelig hjemmeside, der specialiserer sig i sexlegetøj og lingeri til både mænd og kvinder.

Gode steder at starte

Er man ny til sexlegetøj kan det være uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvad der er hvad. Der er et kæmpe udvalg, og det kan være svært at finde det, der passer til en. En solid klassiker til både mænd og kvinder er dog en vibrator. Vibratoren er et stensikkert hit både for singler, men i dén grad også for parret. Den kan bidrage med ny stimulans og gøre hverdagen lidt mere spændende. En vibrator er et godt startpunkt, da den både kan anskaffes i en diskret størrelse, er ligetil at bruge, og nemt kan rengøres efter brug. Vibratorer kommer selvfølgelig i forskellige størrelser og varianter - nogle er designet mere til kvinden, og andre er designet tiltænkt mænd eller par. Dette er vigtigt at have med i sine overvejelser, så man ikke køber et produkt, der ikke passer til de behov, den er tiltænkt. Nogle er tiltænkt udvendigt brug, mens andre fungerer både udvendigt og indvendigt. Til indvendigt brug kan det anbefales at investere i glidecreme for at sikre en behagelig oplevelse.

Hvad er en vibrator

Kort sagt er en vibrator et vibrerende apparat. Nogle har samme form som en dildo, mens andre kan have andre former. Vibratorer kører enten på batteri eller via et strømstik.

Oplysninger om hvilken type vibrator det er, kan findes ved produktet. Der kan man også finde instruktioner på hvorledes produktet skal bruges optimalt.

Pasning og pleje

Det er meget vigtigt, at du sørger for ordentlig pasning og pleje af din vibrator. Dårlig hygiejne kan medføre ubehag i form af kløe, rifter eller sår. For kvinder kan det også resultere i andet ubehag. Det er derfor essensielt, at du rengør din vibrator både før og efter brug. Brug pH neutral sæbe, når du vasker den. Der findes intimsæber, der opfylder kravene - men der er også sæbe designet specifikt til rengøring af sexlegetøj.
Undgå for alt i verden at bruge noget med parfume, da det især for kvinder kan overføres til sartere kropsdele og være grund til meget ubehag - i værste fald infektioner.
Sørger du blot for at rengøre din vibrator som beskrevet ovenstående er der intet at frygte.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 25. aug
x