Skab det bedste liv for din kat

Skab det bedste liv for din kat

17. mar 2021

De er søde, de er bløde og de helt deres egne. En kat er et helt særligt kæledyr, som man hurtigt bliver glad for. Når man anskaffer sig en kat, så bliver den hurtigt som et nært familiemedlem, som man kun ønsker det bedste. Derfor er det også helt naturligt, at man får lyst til at forkæle den. Dette kan være i form af nye godbidder, legetøj eller kradsetræ. Hos testsektionen.dk kan man foreksempel  finde de bedste bud på kattemad, som man kan forkæle sin kat med.


Her er der nogle råd både til dig som overvejer at anskaffe dig en kat, og til dig der ønsker at skrue op for forkælelsen af din kat. 

Inden du anskaffer dig en kat

Inden du anskaffer dig en kat, så bør du overveje, om du nu også har tid og økonomi til at tage dig af den. Undersøg også om der er nogle i din familie eller nære omgangskreds, som du ofte får besøg af, som er allergiske overfor katte. En kat er ikke en ting men et levende væsen, som du ved at anskaffe dig, påtager dig ansvaret for. 

Hvis du er typen der er meget væk hjemmefra, så skal du også overveje pasningsmulighederne af din kat. Har du nogle i din omgangskreds, der kan passe den, når du ikke er hjemme. En anden mulighed er at få din kat passet på et kattepensionat, hvis ikke du kender nogle, der kan tage sig af din kat, mens du er væk hjemmefra.   


Sådan kan du forkæle din kat

Når du efter nøje overvejelse har anskaffet dig en kat, så er det bare med at skrue op for forkælelsen. 


En god og relativ billig måde at forkæle din kat på er ved at investere i et nyt stykke legetøj. Dette vil både glæde dig og din kat. Du får glæden af at se din kat udforske et nyt stykke legetøj og måske te sig på en helt ny måde. Samtidig bliver din kat udfordret og stimuleret på en helt ny måde. Det kan også være det nye legetøj indbyder til fællesleg mellem dig og din kat. På den måde kan I skabe et endnu tættere bånd. 


En anden idé er at afprøve ny mad og godbidder til din kat. Måske du oplever, at din kat har mistet interessen til sit nuværende foder? Så er det oplagt at eksperimentere med nye former for kattemad. Med lækre godbidder er du også sikker på, at gøre din kat glad og ligesom med hunde, så kan du også lære en kat nogle små tricks. På den måde er godbidderne også en god anledning til at lave nye sjove aktiviteter med din kat.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce