Skal familien til København og vil i prøve noget nyt?

Skal familien til København og vil i prøve noget nyt?

10. mar 2022

Det kan være, at du skal til København med familien i ferien. Alle aktiviteter er måske ikke planlagt endnu - der er så mange muligheder, at det kan være svært at vælge imellem. Det kan også være, at alle i familien ikke er lige enige i, hvad der skal ske. Måske har nogen været der før og har ikke lyst til at se de  mere oplagte og sædvanlige ting, mens det for andre er første gang. Der er det vigtigt at huske på, at man godt kan splitte sig  op, uden at det gør noget. Man kan godt lave forskellige ting i et tidsrum på dagen, og så kan man mødes igen senere.


Find de gemte perler

En ting, som kunne være sjov og måske lidt anderledes, er at planlægge en frokost københavn jagt. København er jo trods alt Danmarks største by, og derfor er der også mange muligheder for at få nogle gode og spændende madoplevelser. Du og din familie kan på forhånd researche. Der plejer altid at ligge nogle skjulte perler i storbyer, og det kan være, at det bliver jer, som finder dem. En god blanding af nysgerrighed og reserach kan give nogle fantastiske kulinariske oplevelser. Det er simpelthen bare at få det lange ben foran og så afsted. På den måde får du også set nogle sider af byen, som du måske ikke ellers ville have gjort, hvis du bare havde spist på et oplagt sted inde omkring strøget. Jagten på frokost København kan altså give mere end bare smagsoplevelsen.


Lej cykler

Man behøver ikke altid at have en plan, når man skal afsted. Derfor er det en mulighed at leje nogle cykler, og så kan man bare se hvad der sker. Det er sundt, og man får noget frisk luft, hvis man tager rundt på den måde. Og når der ikke er nogen plan, kan man altid stoppe et sted, hvis man finder det særligt interessant. Hvis man ikke føler, at man nåede at se alt det man gerne ville, kan man bare gøre det igen dagen efter. 


Gåtur med en hjemløs

I mange storbyer er det blevet muligt at booke en gåtur med en hjemløs. Det er en super fin måde at se nogle andre steder af byen, hvor andre turister ikke kommer. Det kan være en vild oplevelse,

Der er mange muligheder i København, og det handler om at være lidt kreativ, hvis man gerne vil lave noget anderledes. Det er der til gengæld også rigeligt med mulighed for. Derfor skal du bare slippe fantasien løs.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce