Tag din date med i stalden

Tag din date med i stalden

27. apr 2020

Hest er en tidkrævende hobby. Det betyder at det kan være svært at få tid til hest, venner og kærester. Det kan derfor være en god ide at præsentere sin kæreste, eller date, for livet i stalden så hurtig som mulig. Måske kunne det blive en fælles lidenskab i fremtiden?

Hest tager tid

Som rytter eller hesteelsker, så ved man alt om at det er en tidkrævende hobby. For mange udvikler livet i stalden sig, til at blive mere en livsstil, end kun en hobby. Det kan derfor være udfordrende at få det hele til at går op i en højere enhed, med familie, venner og ikke mindst kærester. Hvis du allerede er så heldig at have en hesteinteresseret kæreste, så venter det jer mange fine stunder sammen, både i stalden og på hesteryggen. Dette gør mulighederne for et langvarig forhold, større og mere realistiske.

Hvis du har en date i kikkerten, eller allerede har mødt nogen, som kan ligne kærestemateriale, så er det derfor en god ide at arrangere den næste date, i stalden. Hvis du kan formå at skabe en god stemning, og derigennem en forståelse for hvem du er, og hvor meget hesten betyder for dig, så kan det være du har fået en ny ridemakker.

Kærlighed tager tid

Når man bruger mange timer i stalden, og på hesteryggen, kan det være svært at finde tiden til at møde en kæreste. Heldigvis findes det i dag mange muligheder til at møde nye spændende mennesker, online. Hvis du har specielle krav, og ønsker til en ny kæreste, kan en datingside være det hele rigtige stede for dig. Mød andre lesbiske i dit lokalområde, ved at kigge rundt på en datingside. Faktisk behøver du ikke engang en computer for at tilgå en datingside, du kan laste ned en dating og sex app på din telefon, også bruge ethvert ledige øjeblik i stalden, til at finde din næste date.

Find den eneste ene, online

Når du har fundet en interessant person, som du ønsker at tage med på date, så er det en god ide at tage din udvalgte med i stalden. Faktisk kan du godt lave en romantisk date i en stald. Et provisorisk bord, en flaske vin og lidt baggrundsmusik, kan føre til lange og dybe samtaler.

Du kan også vælge at tage din date med på ridetur. Måske skal du pakke en picnic kurv, og ride afsted i den storslåede natur. Dette kan være med til at vise hvem du er, og hvad som er vigtigt for dig. Hvad med at ride forbi den lokale strand, og afslutte med et aftensbad, inden I tager tilbage i stalden?

Hus at hvis du har en uerfaren rytter med på tur, kan det være turen ikke skal være så lang, samt at du skal være sikker på at det er en rolig hest, som får din date sikkert tilbage i stalden.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce