Telepati et kvikfiks?

Telepati et kvikfiks?

623 visninger | 16 svar | 11. jan 2017

Telepati
Det er blevet mere og mere populært at bruge en person, der kan telepatere med ens hest, hvis der er en problemstilling, man ikke kan få løst.

Mange er af den overbevisning - hvis der bliver hvisket i Lottes øre, så er problemet løst. Er det nu også det?

Jeg har gennem mange år arbejdet med kommunikation med dyr i form af telepati og clairvoyance, både i praktisk og som underviser. Min erfaring er lidt en anden, som jeg gerne vil dele med jer her i denne blog.

Trailerlæsning

Et af de hverdagsproblemer vi tit bliver udfordret på er, at vi ikke altid kan få vores heste til at gå ind i traileren. Jeg er selv blevet kontaktet flere gange af hesteejere, der gerne vil have løst denne konflikt. Det skal oftest være her og nu, fordi ”Lotte” skal til stævne i morgen og hun vil ikke gå op.

Hesteejer har forsøgt ALT… hesteejer har lavet en tråd på de sociale medier og fået en masse råd, hvor de fleste er afprøvet…. LOTTE VIL IKKE OP…

Lottes ejer kommer i kontakt med en hestehvisker via Facebook. Hun fortæller at Lotte gerne vil gå op, hvis hun får en belønning, når hun er oppe i traileren. Det er den aftale hun har lavet med Lotte. Det skal være de kiks, der smager af lakrids, da dem med gulerodssmag ikke falder så godt i Lottes smag...

 

Lottes ejer flyver ud og køber en masse lakridsbolsjer til Lotte - Der er styr på det.

Næste morgen vil Lotte ikke i traileren. Ejer kom også lidt for sent op, kunne ikke lige finde stævnejakken. Hvorfor virker det ikke? Er det mon det forkerte mærke lakridsbolsjer, der er blevet indkøbt?

 

Hvad kan telepati bruges til

Telepati eller clairvoyance er et fantastisk værktøj til at få nogle informationer frem, som vi ellers ikke ville være i stand til at få. Det er en form for genvej, som vi kan benyttes os af, når vi i det daglige, arbejder med vores heste og andre dyr. Men hvordan får vi så Lotte til at gå i traileren ved at bruge telepati?

I min model af verdenen, så får det ikke Lotte til at gå op i traileren, fordi det ikke løser den egentlige problemstilling. Det kan bruges til, at finde årsagen til, at Lotte ikke vil op.

Hvis vi antager, at Lotte føler sig klemt i traileren og det er det, hun fortælle i kommunikationen, så er denne info guld værd i træningen. Og bemærk, her skrev jeg træningen.

Jeg tvivler stærkt på, at du holder op med at være bange for edderkopper, selvom jeg tilbyder dig en Marsbar, for hver gang du rør ved en. Din angst er der stadig og det er Lottes også.

 

Træning

Der er utrolig mange måder at træne trailerlæsning på. Her skal du følge din egen overbevisning og hvad du føler er det rigtige for dig og din hest. Er du i tvivl, kan du altid kontakte en adfærdstræner.

Hvis det var min hest, så ville jeg starte med at gøre den fortrolig med bare at se traileren og gå rundt om dem. Hvor lang tid det tager, afhænger af hesten. Herefter er det rampen, der skal gøres fortrolig med osv. Små skridt frem. Lidt træning hver dag og i små bidder.

Der findes ingen kvik fiks

Hele min pointe med dette oplæg er, at du er nødt til at arbejde med din hest. Der er ingen forandring der kommer af sig selv. Jeg er sikker på, at hvis vi fik muligheden for at snakke med Lottes opdigtede ejer, så ville hun også indrømme, at der ikke var blevet trænet. For hvis der var det, så ville problemet ikke være så stort.Billedet er fra gratis billeder pixabay.com

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Telepati et kvikfiks?
 •   11. jan 2017 Jeg må indrømme - jeg kan slet ikke se ideen i det her "blog" oplæg. Istedet kunne man have kommenteret under det nyere indlæg omkring emnet med de her - kontroverser...

  Virker det - så virker det.. Hvorfor må man ikke tro og leve efter det? Om man får afvide Lotte kun vil læsses om lørdagen - så det da ligemeget? Virker det - SÅ virker det..

  Hellere det end en fusteret ejer/rytter/handler, der giver op - går hårdt til værks og så får en endnu mere ødelagt hest..

  Mange træner og træner og når man har ramt den samme mur flere gange, så ser jeg ikke problemet i at nogen finder ro i telepati fx. En ny ro kan også hjælpe mod en bedre træning..


 •   12. jan 2017 Da jeg selv underviser i telepati og dyrekommunikation så er jeg slet ikke i tvivl om, at det virker. Der hvor jeg vil hen med det er, at man er nødt til at finde den egentlige årsag til problemet og så arbejde videre der fra.

  Det er lige præcis det du kan bruge telepatien til. Men det er ikke et kvik fiks, man er selv nødt til at arbejde videre med den viden man nu engang har modtaget. Herefter så anbefaler jeg at bruge de rette fagfolk, da mange af dem der kan telepati reelt ikke aner ret meget om træning. Så undgår man nemlig at hesten brutalt bliver læsset.

  Det svar lidt til at en sadelmager bliver sat til at sko en hest. •   12. jan 2017 Jeg synes det er godt at der er kommet mere interesse for telepati her på HG - det er efterhånden ved at være accepteret.

  Jeg synes dog ikke at det var et godt blogindlæg... tvivler på at det får ret mange til at ønske at kontakte en der kommunikerer med dyr.

  Måske du skulle have formuleret det anderledes.


 •   12. jan 2017 Hvordan dælen kan du få det over i, at det svare til at få en sadelmager til at sko?

  Ja pardon, men det simpelthen et rigtig nederent oplæg i en blog.. og da dobbelt hvis du selv gør i det - men du rent faktisk beder folk om lade være med at bruge det/støtte sig til det..


 •   12. jan 2017 Jeg synes det var et rigtig godt indlæg at læse.

  Jeg har godt nok hverken mere eller mindre lyst til at får en telepatør ud, men jeg synes det er et fornuftigt indlæg - du fortæller jo egentlig bare at telepati jo altså ikke på magisk vis fjerner alle problemer, men kan åbne op for en løsning.


 •   12. jan 2017 CALV - det kan jeg fordi almindelige heste interesserede kan tage på et telepati kursus uden nogen nogen form for heste kendskab. Jeg er desværre tit blevet kontaktet fordi en anden telepatør har udtalt noget som anatomisk er fuldstændig forkert. I det konkrete tilfælde var det til mere skade end det var til gavn for den stakkels hest.

  Det kræver også rigtig meget selvindsigt at arbejde med dette her. Har måtte rede trådene ud for en ung pige, hvor en "kollega" hvad trukket hendes egne personlige ting med ind i det det blev formidlet videre.

  Om i min verden svarer det til at en sadelmager begynder at sko og tager penge for det
 •   12. jan 2017 Ridning med hjertet - det er præcis det jeg mener med det jeg har skrevet

 •   14. jan 2017 Jeg har selv tænkt det samme om folk der tror at telepati er en slags tilkøbt magi.
  Jeg synes bare du kommer til at virke bedrevidende og belærende - og det synes jeg at ALT for mange indenfor kommunikation med dyr - genren er.


 •   14. jan 2017 Jeg har med vilje forsøgt at sætte lidt mere på spidsen end jeg normalt vil gøre, simpelthen for at få folk lidt op ad stolen

 •   16. jan 2017 Noget helt andet
  Hvad tager du for at "snakke" med heste ? Og er det ud fra et billede ?


 •   17. jan 2017 Lonnie B - det er normalt noget jeg gør i forbindelse med at jeg korrigere hesten. Det koster 800 plus kørsel ud fra et billede tager jeg 600.

 • anette p
  VIP
  anette p Tilmeldt:
  aug 2007

  Følger: 2 Emner: 2 Svar: 72
    29. jun 2017 Telepati er ikke noget der virker og ikke andet end fusk. man kan læse heste og man kan læse ejren m an kan ikke snakke med heste , eller andre dyr ... Jeg har en hest ox skøn dejlig hest jeg købte ham for 2 år siden, jeg prøver ham hos sælgeren og skøn hest at ride .. jeg får ham hjem og vi hugger 1 ,månede og så tænker jeg nu vil jeg en tur i skoven. jeg når præcis at sidde på ham i 30 sek, han flipper fuldstændig ud og opfører sig som han aldrig har haft rytter på. nå tænker jeg det er nok lidt adfærds problemer , det næste år bruger vi tiden på leg og mange lange gå ture i skoven som han nyder fuldt ud...da vinteren kommer skrifter han hummør , bliver en hest der bare ikke kan holde ud at stå i stalden og kan blive skumsvendt på 5 min på en staldgang, mærkeligt tænker jeg for jeg var noget langt med ham... nå men sommeren kommer han skrifter igen humør og kan nu stå på staldgangen uden problemer .. så tænker jeg nu prøver jeg at sætte mig op på ham, og igen flipper han fuldstændigt ud ...jeg får min dyrlæge ud og ser på hans tænder , her kan han så fortælle mig at han er skæv så skæv at det sidder i hans kæber , og grunden til jeg kunne ride ham ved sælgeren er at de har doppet ham :-(.. han undersøger også han ryg og råder mig til røgten...nå men først får jeg en behandler ud som rigtig nok soger han er skæv men det hurtigt kan ordnes , dog mener hun han har sædstrengs fistel, dette får jeg 3 forskellige dyrlæger til at undersøge og de siger alle nej det har han ikke ...godt jeg ikke gav 10.000 for at få lavet det....når men at "rette ham op " hjælp ikke ...nu begynder jeg at blive desperat for nu er alt næsten prøvet , lige til min veninde siger få Ditte young ud og snak med ham, jeg har altid sagt at man ikke kan snakke med dyr og DET har jeg sandelig fået bekræftiget... for det første havde hun utroligt travlt med at fortælle mig konstant at han var så glad for ditte , og jeg da aldrig har råbt eller sloget ham og uvist så meget tålmodighed over for stolede han bestemt ikke på, han blev så også ved med at ævle om jeg red på ham til tods for jeg sagde jeg ikke red. dernæst kunne min hest fortælle at han skulle have div behandliner som hun sjovt nok kunne lave , samt at han havde bøjet ribben som hun kunne fikse for 5000 kr !!!! ih guder bøjet riben i 2 år og havd skulle det været kommet af , og han havde slet ikke kunne røre ham hvis det havde været tilfældet .hun siger også at min hest LOVER at hvis jeg gør alt dette så vil jeg kunne ride på ham fremover .I marts månede får jeg hals, nakke og ryg i røngten , og jeg får en døds dom over min hest ;-( 7 torntappe og gigt i nakken har han , er der noget at sige til han ikke ville have mig på ryggen :-(.. ditte kunne ikke engang fortælle om dette, behandleren som menet han havde sædstrengfistel benægtede hårdnakked at han kunne have torntap da jeg spurgte ind til dette . hverken ditte youn, behanlder eller andre teleparør kan snakke med dyr , men de er fandens gode til at lokke penge ud af folk . Dyrlægen sagde til mig at grunden til han er så meget oppe og køre om vinteren er sikkert smeretr...han har nu gået her i sommer og nydt livet og masser af græs, men til september får han en sprøjte at sove på , han skal ikke opleve flere smeret jeg kan kun sige at man ikke skal tro folk snakker med heste , de gætter og læser heste . ikke andet .

 •   30. jun 2017 Det er da kedeligt at du har haft en dårlige oplevelse. Jeg forstå ikke at du ikke har startet med at få tjekket hesten krop og tænder igennem som noget af det første med de ridemæssige problemer du har haft.

  Mht til telepati så har din hest fortalt at han har været ude og ride. Blev han ikke reddet før du købte ham? Altså han blev redet på. De ting der kan komme frem under en telepati behøver jo ikke være sket hos dig - en anden ting er også at hvordan skal din hest vide hvad den fejler, hvis du ikke en gang ved det? Du kan jo godt have fx kræft uden at du ved det men have symptomer på noget helt andet.
  Man kan altid diskutere mersalgs delen og priserne, men jeg korrigere også nogle af de dyr jeg har telepati med , da det er min hoved beskæftigelse.
  Kan ikke se ud af dit opslag om du selv var tilstede under telepatien eller det kun var din veninde. • anette p
  VIP
  anette p Tilmeldt:
  aug 2007

  Følger: 2 Emner: 2 Svar: 72
    3. jul 2017 Nå så det forstår du ikke ? Det kan jeg godt forstår, men hvis du nu bemæker så sttår der faktisk at jeg HAVDE dyrlægen ud og tjekke tænder og ryg , og dyrlægeen siger han er så skæv at det sidder i kæberne , men da dyrlægen ikke har røgtensyn kan han ikke sige der også er gigt i nakken eller torn tappe . så jeg HAVDE fået både dyrlæge OG behandler ud .. Nu ved jeg ikke hvad du mener med min veninde ???? jeg og kun jeg alene tager mig af min hest og ja naturligvis var jeg til stede da denne fup time blev udført ... som du også vil bemærke så skrev jeg at denne behandler påstod han havde sædstrengs fistel , hvilket 3 forskellige dyrlæger kunne afvise han ikke har. alt i alt brugte jeg 11.000 kr på div ting at fra folk der troede de kunne se hvad min hest fejlede . jeg glemte at nævne at min hest også er panisk angst for smede , hvilket betyder han skal bedøves ved hvert smede besøg, hvad jeg ved nu, kan jeg forstille mig han har haft smerter ved at skulle stå med løftet ben i længer tid , måske har han så været urolig og fået bank af en smed .. men DITTe fortalte mig gladeligt at hun mente min hest sagde at hvis jeg fortalte ham om hvad en stigle var og hvordan en børste virker og at smeden skulle strate med andet forben , så VUPITI ville han stå total roligt ... som sagt så gjort , min hest er med sikerhed den eneste hest der ved ALT om strigerler og hvad de bliver brugt til, også selv om det havde NUL interessere for ham at høre så fortalte jeg ham det .. men enten så har han glemt hvad han lovede Ditte , eller også var det bare fri fantasi/løgn fra dittes side , for han er lige panisk angst for smede. og jeg holder på det er ren fantasi. det er ALDRIG bevist at I kan have dybt gående samtaler med heste eller samtaler , I kan læse dem som vi andre kan og derfra komme med forslag. men for at gentage ALT var prøvet før ditte , og jeg troede ikke på dette inden forsøget , og tror slet ikke på det nu

 •   4. jul 2017 Du skriver du bruger et år på at hygge - det er det jeg ikke forstår, hvis hesten er så ødelagt. En der kan telepati har heller ikke røntgen syn præcis som din dyrlæge ikke har. Det er en samtale der finder sted mellem hesten og den der kan telepati. Så oplysningerne kommer fra din hest.
  Jeg vil ikke forsvare Ditte - for jeg var ikke tilstede da det blev gennemført og jeg er ikke tilhænger af at lave aftaler med dyret, da jeg mener der ligger meget mere bag deres adfærd end at få en kiks hvis de står pænt. Men der til at sige at det ikke virker - det er jeg ikke enig med dig i.


 • anette p
  VIP
  anette p Tilmeldt:
  aug 2007

  Følger: 2 Emner: 2 Svar: 72
    8. jul 2017 Ja jeg brugte et år på at lege med ham , væne ham til mig, samt rette ham op . jeg ved ved gud godt at hverken dyrlægen eller såkaldte påstående heste snakker har røngten syn. selv om ditte du troede hun menet hun kunne se han havde bøjet ribben .. for det første kommer det ikke af ingen ting, fordet andet har de ikke bøjet ribben i 2 år de vil rette sig ud igen.men det mente ditte jo og dette kunne hun fixe for 5000 kr ..men jeg skulle endelig ikke bruge røgten på det, hvorfor mon :-D....Nej man kan selvfølige ikke lave aftaler med heste og andre dyr .. lige som man ikke kan snakke med dem :-D.. det er ALDRIG bevist at man kan tale med dyr... jeg kan også komme med et andet eks . min far døde da jeg var 14, jeg fandt ham død i sengen en morgen jeg skulle vække ham , i mange mange år havde jeg en skyld føles om det var min skyld, fordi han havde skældt mig ud aften før, og jeg troede derfor det var min skyld han døde.... i mit voksne liv gik jeg derfor til en der påstod hun kunne snakke med døde ... så siger hun nu har jeg kontakt til din far, og begynder at gætte hvad han døde af , var det en ulykke ??? øh nej siger jeg eftersom han døde i sengen kan man ikke kalde det en ulykke ,men spøg ham dog det er ikke en hemmelighed ...og så kommer den, muligvis fordi de flest tænker kræft, så siger hun han siger han havde kræft.. og så ryger jeg op i det røde felt KRÆFT råbte jeg ???? du er så fuld af løgn min far havde dårligt hjerte og stress og det slog ham ihjel ! og så gik jeg... man kan ikke tale med de døde , man kan ikke tale med dyr, det kunne være fedt men det er umuligt , fint at folk har behov for at tro på noget, men at tage en uhør høj pris for noget der er ren fantasi , er ikke ok .

Kommentér på:
Telepati et kvikfiks?