Telepati med dyr?

Telepati med dyr?

575visninger 7 svar | 6. jan 2017
Telepati med dyr er et meget omdiskuteret emne. Efterhånden som der kommer mere og mere forskning på området, begynder mange mennesker at åbne op for at det er muligt, at vi kan kommunikere med dyr på et dybere plan. Det varmer mit hjerte, for jeg er en af dem, der dagligt kommunikerer med dyr. Både vilde dyr, mine egne dyr samt mine kunders dyr. Og hver dag bliver jeg beriget med deres vise ord og hjertevarmende selskab. Det har ikke blot beriget mit liv at åbne op for denne kommunikation med dyr - det har også skabt større forståelse, bedre samarbejde og en mere ligeværdig relation mellem mig og mine dyr. Jeg kan nu se og anerkende den visdom de besidder.
Trods nyere forskning og mange eksempler findes der stadig mange, som tager afstand fra 'det mystiske telepati'. 
Men er telepati så mystisk, som det hurtigt kan lyde? 

Mine egne første oplevelser med telepati, skete mens jeg var barn, med de marsvin jeg voksede op med. De var mine bedste venner, og vi kunne lege og snakke sammen i timevis! Jeg fortalte ikke andre om vores samtaler, men alle undrede sig over, den stærke kontakt der var mellem os. Som så mange andre lagde jeg evnerne på hylden, da jeg blev ældre. Jeg blev af samfundet opdraget til at tro, at den slags er ren fantasi. Men i slutningen af mine skoleår blev jeg igen draget ind i denne verden. Jeg genopdagede mine evner, lærte at bruge dem og opdagede, at alt det jeg - som så mange andre - havde oplevet som barn, slet ikke var så mystisk endda. 

Telepati er en tovejskommunikation imellem to individer. Det kan være mellem to dyr såvel som mellem mennesker eller mennesker og dyr. Der findes mange videoer, af dyr fra forskellige arter, som tydeligvis forstår hinanden og er venner med hinanden - selvom de ikke taler samme fysisk sprog (hvad enten det er pip, grynt eller vrinsk). Der findes et universelt sprog, som alle arter kan bruge. Telepati - energiaflæsning. Og da vi mennesker også er en dyreart (selvom vi har det med at distancere os fra dette), er vi også i stand til at tappe ind på det universelle sprog. 
Dyr, såvel som mennesker, udsender hele tiden energetiske beskeder i form af tanker og følelser. Hestene har specialiseret sig i at opfange disse beskeder, da de er byttedyr. Det er derfor enormt givtigt for dem, at kunne forstå et rovdyrs intentioner - er det mæt eller sultent? De er altså i stand til at aflæse alle de beskeder, som vores krop ubevidst sender ud. De kan mærke, om du er træt, glad, vred eller ked af det - og vi har alle prøvet, at vores heste netop reagerer på dette. Eksempelvis at de passer på en nybegynder der rider eller bliver urolig til stævner når vi er stressede. 

Udover at de kan aflæse os som en åben bog, sender deres krop naturligvis også energetiske beskeder tilbage, som vi kan lære at aflæse, hvis vi er nærværende og åbenhjertede. Hver gang du får en mavefornemmelse, intuitiv fornemmelse eller pludselig idé er det med garanti noget, som din hest har sendt og som du ubevidst har opfanget! Kunsten er at lære at gøre det bevidst. Dit empatiske system aflæser den energetiske besked hesten udsender, og oversætter det til et sprog du forstår. For det meste ved at bruge en af dine 5 sanser, eller eksempelvis med en pludselig tanke, en følelse, en fornemmelse eller lignende. Det er ikke anderledes, end når du er sammen med et menneske du har kært, og du pludselig får en fornemmelse af, hvordan denne har det, hvad denne tænker på eller hvad denne behøver. 

Telepati med dyr er altså ikke så mystisk endda. Det er blot dit empatiske system, som opfanger de energetiske, usynlige beskeder, som din hest hele tiden udsender. Og som du kan svare på ved at bruge og sende dine tanker, ord, følelser, fornemmelser, visualiseringer mm. Telepati er et fantastisk værktøj, som gør os i stand til at skabe en dybere relation til vores 4-benede venner. Det gør os i stand til at se dem i et nyt lys, hvor de får lov til at være vores ligeværdige partnere og videregive deres visdom til os. :-)

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Telepati med dyr?
 •   6. jan 2017 Jeg synes telepati er helt vildt spændende, og jeg elsker at læse folks beretninger og når der kommer ny forskning/viden omkring det.
  Havde selv en lidt "pudsig" oplevelse for nogle år siden, da jeg pludselig fik en fornemmelse af at der var noget galt med (bag)benene på min daværende delehest - et par år efter viste det sig at han havde spat - om det var telepati eller ej, ved jeg dog ikke


 •   6. jan 2017 Synes det er SÅ spændende!
  Tror helt klart på, at der kan være noget!

  Ville meget gerne lære mere om det
  Ville også gerne lære om det i praksis, men jeg lader det til dem, der har styr på det

  Er det en tillært eller medfødt evne?
  Jeg spørger meget uvidende, for jeg aner virkeligt intet om det


 •   6. jan 2017 Jeg finder også telepati enormt spændende og sluger det råt så snart jeg finder ny viden på området Jeg har selv haft en ret interessant oplevelse da jeg skulle finde ny hest efter min elskede dreng var blevet aflivet. Min nye hest fandt jeg nemlig ved at jeg skrev med Toppers tidl. ejer, der skrev at hun tilfældigvis havde en vallak til salg, der passede på alt jeg søgte. Jeg tog op og så ham, blev forelsket og besluttede mig for at købe ham på præcis 3-månedersdagen for Toppers død, hvilket vi først opdagede i bilen på vej derop - hvor pudsigt er det ikke lige? Hele dagen hvor handelsundersøgelsen skulle foregå, havde jeg en stærk fornemmelse af at han ville gå rent igennem, dog med en anmærkning i koderne, der ikke ville få betydning. Og ganske rigtigt - hesten gik igennem med en anmærkning om muk på alle 4 ben(ikke i svær grad overhovedet, bare den klassiske vinter-omgang). Så jeg er overbevist om at vi hele tiden ubevidst kommunikerer med vores elskede dyr og jeg ville virkelig gerne lære at kunne gøre det bevidst

 •   6. jan 2017 HVor var det en god forklaring! Jeg har for nyligt haft min første (ekstremt positive) oplevelse med dette, efter at have holdt mig på afstand igennem mange år. Jeg har også altid fået af vide at det er noget pjat, at telepeuter (eller telepatører?) er svindlere og hvad de ellers kaldes. Jeg besluttede mig at være åben over for det, men jeg har aldrig helt forstået præcis hvordan det fungerer. Det har jeg nu! Så tak for det, det var en meget videnskabelig forklaring som kastede lidt lys over al mystikken Jeg håber bestemt at få mange flere gode oplevelser med dette - måske endda selv lære det, hvem ved?

 •   7. jan 2017 Tak for jeres beskeder!
  Dejligt at høre I alle har haft oplevelser - som jeg uden tvivl er sikker på kommer fra ubevidst telepatisk kommunikation med jeres skønne dyr.

  Telepati er medfødt HOS OS ALLE! Evnen kan være mere eller mindre styrket, men kan altid trænes op hos alle.


 • karin J
  karin J Tilmeldt:
  feb 2014

  Følger: 1
    13. jan 2017 Dejligt at få sat ord og forklaring på tingene, nu ved jeg at det er det jeg gør hver dag med mine hunde katte og heste, har altid følt at jeg kunne aflæse dem fuldstændigt, og vidste hvad de følte og ville og at de talte til mig, men var bare ikke klar over at det var det der blev ment med telepati, trode det var noget mere mystisk. Tusind tak for dit super gode indlæg.

Kommentér på:
Telepati med dyr?