Tips og tricks til at få naturen og det rustikke ind i...

Tips og tricks til at få naturen og det rustikke ind i...

20. apr 2019

Et af tidens og ikke mindst fremtidens største trends er bæredygtighed. Dette betyder, at der er større fokus på at købe ting af genbrugsmaterialer. Det betyder også, at der kommer et større fokus på naturen. Dette betyder en respekt for naturen, og det at få naturen med indenfor i hjemmet også. Planter og naturmaterialer skaber en rigtig god og hyggelig stemning. Udover dette skaber det også et rustikt, råt og minimalistisk look til hjemmet. Det skaber også karakter og personlighed, så hjemmet ikke længere er kedeligt og med et dårligt aftryk på miljøet. Det er vigtigt at tage stilling til det bæredygtige og at huske på dette. Både i indkøb, tøj men altså også boligens indretning. Læs med her, hvis du vil have specifikke tips til at skabe naturlig stemning i dit hjem.


Anskaf dig møbler af træ og genbrugsmaterialer


Her kan et godt udgangspunkt være møbler lavet af kabeltromlen.dk. Her findes der for eksempel et stort udvalg af kabeltromle sofabord, som familien kan samle sig om. Der er også et stort udvalg af hylder, spiseborde, bænke og reoler lavet af forskellige slags genbrugstræ. Møbler som disse får naturen ind i hjemmet i den fineste form. Det er rustikt, råt og minimalistisk, men samtidig danner de rammer og hygge for en familie. Oveni dette, så er det en miljøvenlig beslutning, at investere i denne slags møbler. Når møbler er lavet af genbrugsmaterialer, påvirker det miljøet i langt mindre grad, end et helt nyt møbel vil gøre. Det danner rammerne for en cirkulær og bæredygtig økonomi, hvor det er muligt, også at være god ved miljøet. Det er vigtigt, at mennesket bliver mere og mere bevidst om denne tankegang, da der kommer flere og flere normer og krav til, hvordan man som forbruger er bedst ved miljøet. Her er disse møbler et rigtigt godt udgangspunkt.


Gør hjemmet grønnere på en naturlig måde


Det kan være et godt udgangspunkt at få grønne planter ind i hjemmet for at skabe en stemning der skaber en mere naturlig ramme, samtidig med at det også tilføjer mere personlighed og hyggelig stemning til hjemmet. Det er stadig mere og mere populært at have et hav af grønne planter i hjemmet. Her kan det være en god idé at undersøge, hvilke planter der er nemme at holde, og som ikke stiller høje krav til en som ejer. Skab i stedet hyggelige oaser i hjemmet, som for en til at føje, at man sidder i skoven eller en tropisk ø, og ikke blot hjemme i kolde Danmark. Planter kan også have mange fordele, som er med til at skabe et bedre klima indenfor. Dette er for eksempel være planter som producerer ilt og som renser luften for forurenende stoffer. Er man på udkig efter denne slags planter, kan det være en fordel at kigge efter planter som Fingerfilodendron (Monstera deliciosa), Stuebirk (Ficus benjamina) eller noget så interessant som Svigermors skarpe tunge/Bajonetplante (Sansevieria trifascatia). Ikke blot med at der skabes mere hygge med planter, så skabes der oven i et langt bedre indeklima for hele familien.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce