Tips og tricks til en hyggelig efterårsferie

Tips og tricks til en hyggelig efterårsferie

6. okt 2019

Dette indhold er sponsoreret

Skoleåret er lige startet. Dog nærmer efterårsferien sig med hastige skridt. Lige om lidt har vi uge 42, og børnene har ferie igen. Efterårsferien er den ultimative uge til at få en ordentlig omgang hygge med familien. Virkelig være sammen og nære blot for en uge, inden hverdagen rammer igen. Derfor har vi her samlet fire forskellige ideer til aktiviteter for familien i sommerferien.

Tag en tur i sommerhus med familien

Et hyggeligt udgangspunkt er at tage en tur i sommerhus. Godt nok forbinder vi sommerhuse med sommer og sommerferie. Dog er der noget virkelig hyggeligt ved at være i sommerhus om efteråret. Der hvor bølgerne går højt ved Vesterhavet. Hvor træerne rusker rundt. Hvor regnen pisker ind på ruden. Hvor vi har stearinlys tændt. Vi er gemt væk inde under lune uldtæpper. Med varm kakao. Et slag Bezzerwizzer, god musik og ægte familiehygge. Derfor er en efterårsferie et perfekt tidspunkt til at få en ordentlig omgang familiehygge. Derfor handler det bare om hurtigt at finde et lastminute sommerhustilbud - og få efterårsferien planlagt.


Besøg nogle af Danmarks ridecentre

Her på Hestegalleri.dk er vi samlet på grund af én enkelt ting: Vi elsker heste. Er du så heldig, at hele familien deler denne kærlighed til dette fantastiske dyr, kan en god idé være at bruge sommerferien på at besøge nogle af Danmarks skønne ridecentre. Her er der nemlig mulighed for at møde skønne og forskellige heste. Samtidig kan du ride på dem i forskellige danske landskaber. Det gælder en hyggelig skov. Det gælder også de flotte danske strande. Eller måske en tur med hestene i klitterne? Rundt omkring i Danmark findes der et hav af ridecentre der blot venter på dit besøg. Pak familien og madpakker i bilen, og kør afsted mod et vaskeægte hesteparadis.


Tag på svampejagt i skoven

Et andet tip er, at du kan tage hesten med i skoven. I skoven på svampejagt. Har du ikke den mulighed for transport, kan du måske nøjes med at pakke familien ind i bilen igen, med en kurv til svampe og en bog om spiselige danske svampe. Herefter handler det bare om at gå på jagt. Gå på jagt efter lækre små og saftige kantareller eller store og spændstige Karl Johan-svampe. Herefter er der en skøn mulighed for at familien kan samles i køkkenet, og I kan lave skøn mad med jeres fangst. Måske en dejlig italiensk svamperisotto?


Tag en tur til storbyen

Sidst men ikke mindst kan det være en hyggelig idé at tage en tur til storbyen. I efterårsferien findes der nemlig et hav af aktiviteter for børnefamilier sådan et sted. Det gælder eksempelvis Halloween, som både fejres i Tivoli i København, og Tivoli Friheden i Aarhus. Det kunne også være en tur i Zoo i Odense eller København. Eller en tur på museum, hvor der er rig mulighed for både store som små at lære en masse. Måske I også bare trænger til en god omgang shopping og en tur på en lækker restaurant - noget som storbyerne sagtens kan hjælpe jer med.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce