Tre ting til at fylde tiden når du ikke rider

Tre ting til at fylde tiden når du ikke rider

12. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret


Bruger du størstedelen af din fritid enten i stalden eller på hesteryg? Så er der en god sandsynlighed for, at du er fuldstændig bidt af heste. Men med mindre din stald står i baghaven, og din hest er utrættelig, så er der en god sandsynlighed for, at du bliver nødt til at tage en pause fra ridningen en gang imellem. Her længes du måske allermest efter at komme tilbage ud i stalden og op på hesten igen. Men når nu du er tvunget til at tage en mindre pause, så hvorfor ikke få det bedste ud af det? Der er uanede muligheder for at få timerne til at går, hvor du ikke rider. Og det behøver slet ikke at være så kedeligt, som du tror. Her er tre gode slags underholdning til at fylde tiden ud, når du ikke rider. 


Spil noget fedt

Måske er du på ingen måde fremmed til det med at spille eller “game”. Ikke desto mindre, så er det en glimrende måde at få timerne til at flyve afsted, inden du skal ud på  den elskede hesteryg igen. Internettet kan supplere dig med en perlerække af spilmuligheder. Du kan også teste dit held i slots eller prøve en live dealer. Er du interesseret i at finde spil, der drejer sig om heste, så bliver du heller ikke skuffet over, hvad internettet har at tilbyde. 


Gå en tur

Måske føler du, at du får rigeligt vind i håret, når du er ude og ride, men det er bestemt aldrig en dårlig ide at gå en god tur. Det kan være, du synes det lyder kedeligt, men når nu du bruger så meget tids i stalden, så kan det være helt dejligt at sætte tempoet ned. Gå ud og oplev din hjemby på gå-ben, og sørg for at have god tid. Sæt dit yndlingsalbum på, eller hør en spændende podcast. Du vil opleve. at det er en afslappende og behagelig måde at bruge de timer, du har til overs i ugen.


Se en god film eller serie

Er du ikke så meget til at begive dig ud i vejret og mere til at slappe af hjemme i sengen eller på sofaen, så kan du også vælge en anden populær måde at bruge dine overskydende timer på. Tænd for TV’et, computeren eller smartphonen, og fyr op for en spændende film eller serie. På den måde er timerne gået, før du har opdaget det. Og her er der også rig mulighed for at finde film eller serier, der har heste i fokus.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce