Udstyr til Den Store Hest

Udstyr til Den Store Hest

20. jun 2016
Denne gang vil jeg skrive kort om udstyr, da mange spørger mig hvilke mærker jeg bruger.
Det er ikke altid lige let at finde godt kvalitets udstyr i de store størrelser, og slet ikke hvis man ikke ved hvor man skal starte eller slutte med sin søgen.
Det kan være en rigtig jungle, når man skal gennem hundredevis af rideudstyrs-sider og butikker.

Men jeg vil lave en lille guide til det bedste udstyr, i de store størrelser her.

Vi starter med trensen. Mine heste bruger alle X-Full, og det er svært at finde lækkert udstyr i den størrelse. Jeg kan godt lide lidt lak og lidt lækre diamanter, men går også meget op i kvaliteten af læderet og spænderne.
Jeg har efterhånden fundet frem til to mærker, som jeg er ret vild med. Det er god kvalitet som er til at betale.
Mærke 1:

Horseline laver lækre trenser til gode priser. De er smukt udsmykket og læderet er lækkert!
Jeg fortrækker altid at smøre en ny trense ind i lædersæbe, ligge den i en plastikpose natten over, eller i 24timer, også derefter give den fedt og lade det trække ind i nogle timer. Det gør jeg før jeg bruger den, for at passe på den, men også for at den ikke er så stiv ;)

Mærke 2:

Dobson Equine er et forholdsvis nyt mærke. Men jeg har for en måneds tid siden købt en trense hos dem.
Da jeg kunne ikke få den trense jeg ønskede mig i X-Full, skrev til Dobson.
Jeg forklarede hvad jeg ønskede mig ned til mindste detalje. Til en rigtig god pris fik jeg nogle uger senere den lækreste special syede trense hjem, præcis som jeg ville have den.
Dobson Equine giver god service, og levere lækre kvalitets produker...Også til de store heste ;)


Det næste er sadelen.
At ride dressur på en stor hest kan være svært, hvis man ikke kan få en god sadel at ride i. Det er så vigtigt, at rytteren og hesten får den optimale hjælp fra en god og lækker sadel.
Mange må gå til bomløse sadeler, men det er ikke nødvendigt.
Mit absolutte favorit mærke indenfor sadeler er Wintec & Bates.

Hos Wintec & Bates kan du få din sadelmager til at skræddersy din sadel præcis til din hest. De laver mange forskellige modeller, også til de ekstra bredde heste. 
Det er top kvalitet, til gode penge, og du kan altid købe en brugt sadel og få din sadelmager til at lave den om til din hest, uanset hvilken hest den har ligget på før.
Det fedeste ved Wintec & Bates er at din sadelmager kan lave sadlen på stedet, så du ikke kan vente uger på at få den omstoppet osv. Du kan ride med din sadel samme dag som den der blevet tilpasset.
I forhold til sadelmager anbefaler jeg altid Nygaard Rideudstyr.

I Nygaard Rideudstyr arbejder Claus som sadelmager. Claus er super dygtig, og god ved hestene. Hos Claus kan du altid søge hjælp og råd til køb af din nye sadel, han er god til at anbefale det rigtige, også brugte hvis man ikke har pengene til en ny.
Claus kører i hele landet, og er uddannet ved Wintec & Bates.
Claus kan også anbefalde gode gjorde til alle størrelser hest.


Det var de basale ting til den store hest, de vigtigste og mest essentielle ting for at kunne ride din hest efter de bedste vilkår.
Skriv endelig hvis der er noget i syntes jeg mangler i indlægget her, jeg svarer gerne på flere udstyrs efterspørgsler, efter bedste evne.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce