Vigtigt at vide om skift af frontrude

Vigtigt at vide om skift af frontrude

26. nov 2020

Er du en sand hesteelsker, der nyder at bruge tid i stalden eller på rideskolen? Så ved du, at der følger meget arbejde med at passe hest. Måske skal du ride til konkurrence og har brug for at få hesten dertil? Måske skal din hest på ferie et andet sted? Eller måske skal du selv flytte og have hesten med dig? Uanset hvad så havner du i en situation, hvor du højst sandsynlig skal ud i din allerførste hestetransport. Måske kan du være så uheldig at havne i en situation, hvor forruden på bilen, der kører traileren bliver beskadiget. Det kan være flyvende genstande ved høj fart, der får glasset til at revne, det kan være andre biler, eller måske kan det være en anden hestetransport, der kolliderer med dig. Om du har været ude i denne situation eller er i risiko for at komme det, så er det vigtig at vide nogle ting om skift forrude i bilen, hvis uheldet er ude. Det er træls, og det medfører en udgift, men du kan sagtens være smart og få det gjort til en konkurrencedygtig pris. Her er nogle få ting, der er vigtige at vide, når det kommer til skift af frontrude.


Få et godt tilbud

Hvis du er i den uheldige situation, at din forrude er knust, og du derfor skal have den skiftet, så er det vigtigt, at du ikke tager dig til takke med det første sted og den første pris, du får. Markedet for bilglas er konkurrencedygtigt, så det giver mening for dig at finde noget til en god pris. Hos Dansk Bilglas kan du få en pris for ny frontrude og derefter få udskiftet din frontrude, så hestetransporten kan køre på skinner.

Men hvad er en god pris?

Måske er det allerførste gang, at du er ude for denne tragiske oplevelse eller forbereder dig på at være det. Af den årsag har du ingen indsigt eller erfaring med, hvad en god pris på et bilrudeskift er, hvilket gør dig dårligt kvalificeret til at afsøge de gode tilbud. Overordnet set, så kan du regne med, at en mindre bil betyder et billigere forrudeskift. Sådan noget som en lille Volkswagen Up kan ligge omkring de 1700 kr, hvor en Ford Focus starter ved cirka 3800 kr. Så har du lidt at rette dig efter.

Overvej hjemmebesøg

Hvis du ikke har tiden til at køre på værksted, så kan du overveje et hjemmebesøg fra en mekaniker. her er det dog et krav, at der er tørvejr, over fem grader varmt og adgang til bilnøglen for mekanikeren. Ventetiden på skiftet kan være lidt længere i køligt vejr, men hvis du har travlt, er det det værd.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce