Hannoveraner Lady La Martina Hannoveraner Lady La Martina Hannoveraner Lady La Martina Hannoveraner Lady La Martina Hannoveraner Lady La Martina
Nynne Kordon
Følg
Følger Følg ikke

Nynne Kordon

Kvinde, 21 år, Sønderjylland
Oprettet: 31. mar 2010
Offline - Senest online: 3. aug Bruger er på filterliste

Jeg hedder Nynne Kordon, og jeg rider dressur på LA niveau.
Har haft egen hest siden jeg var 2 år, og har tidligere været springrytter.


D. 20-05-2011.
I dag fik jeg min nye pony, og jeg holder allerede rigtig meget af ham! Bertil er min lille baby på kun 5 år, og han har kun været i ridning i 1 måned. Ser frem til at lære sammen med ham! :-)

Har givet min lille prinsesse Bella, videre til Tanja, som jeg ved vil passe godt på hende, og elske hende lige så højt som jeg.

Bella gik bort i april 2013, men hun har det bedre hvor hun er nu.

Den 1 marts 2014.
Kontrakten er nu underskrevet og jeg har redet min sidste træning på Bertil. Vi har afleveret ham i Ikast i dag, og jeg ved han får det vidunderligt ved sine nye ejere. Han kan skabe et nyt bånd til en ny lille pige, og føre hende til tops. Jeg vil altid elske ham, ligemeget hvor i verden han er.


21 marts 2014:
Jeg har i dag hentet min nye hest, Lady La Martina, hjem. Hun er 6 år og ca. 170 cm i stang. Jeg glæder mig til nogle skønne år med hende, som primært vil omhandle dressur.

20 August 2015:
Lady La Martina har i dag fået fred. Jeg har truffet beslutningen om at give hende fred, eftersom hun var involveret i en ulykke, og derefter blevet erklæret uridelig, fordi hun var for farlig under rytter.
Dette er den hårdeste beslutning, jeg har taget hidtil, men det er det bedste for hende. Jeg elsker hende højere end noget andet, og jeg vil mindes alle de mange timer, vi har brugt sammen, for altid.
Dette betyder også, at mine 14 år inden for ridesporten nu desværre er et afsluttet kapitel af mit liv.

D. 24-02-2016
Jeg har i dag taget springet og fået part på en skøn unghest ved navn Furano Ifco, da jeg manglede ridningen i min hverdag. Han er 5 år og 165 cm. høj, og jeg skal ride ham i både dressur og spring fremover :-)

D. 13-07-2016
Furano og jeg har det super godt sammen, og jeg er faldet rigtig godt til i stalden. Der er massere af heste at ride for andre opstaldere på Vandlinggård, så jeg er godt igang med ridesporten pt. og det er skønt!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x