Dansk Varmblod  Chanelle R.I.P Dansk Varmblod  Chanelle R.I.P Dansk Varmblod  Chanelle R.I.P Dansk Varmblod  Chanelle R.I.P Dansk Varmblod  Chanelle R.I.P
*Sommer og CD*c",)
Følg
Følger Følg ikke

*Sommer og CD*c",)

Kvinde, 35 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 16. apr 2010
Offline - Senest online: 4. jul 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er 24 år og bor i Jylland..;) Jeg har redet siden jeg var 5 år, og har redet forskellige heste, men har selv haft 4 pony/hest:

Speedy (3'er vallak pony)
Lord Engholm (DV Vallak 160 cm)
Chanelle (DK LU hoppe 165 cm)
Countdown (Holstener/Hannovraner 155 cm)

Udover de 3 har jeg redet Lucky Engholm (DV Hoppe), Cherri (DV hoppe 165 cm) og Prins Engholm (2'er ponyhingst).
Jeg har primært været springrytter, men begyndte i okt. 2009 at interessere mig mere for dressuren.. Så jeg satser på at øvelse gør mester..;)

Maj 2010 blev Lord aflivet, da han blev dømt uanvendelig som ridehest pga. et brud i hovbenet. Det var hårdt. Jeg lånte så forskellige heste indtil jeg fandt Chanelle i august 2010.
Chanelle blev desværre skadet i september 2010, så hun har stået stille i lidt over et halvt år, hvorefter jeg begyndte med genoptræning i marts 2011.

Derfor har jeg endnu ikke haft Chanelle så længe, og redet hende mindre (pga. skaden), så vi er derfor først nu ved at skabe tillid til hinanden. Der går tid inden man kender sin hest 100 %.

Nu hvor jeg mistede Chanelle i okt. 2011 pga. tarmslyng, er jeg begyndt at ride Cherri. Det er min ridelærers hest, som jeg må låne alt det jeg vil. Så det er bare og klø på, så Cherri og jeg får opbygget et rigtig solidt bånd.. :)

D. 5/6 2012 gav jeg det en ny chance og købte Countdown. Ham er jeg enormt glad for, og håber vi kan få en rigtig lovende fremtid sammen. :D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce