Tinker Kragelunds Darcy Tinker Kragelunds Darcy Tinker Kragelunds Darcy Tinker Kragelunds Darcy Tinker Kragelunds Darcy
Lone Lund A
Følg
Følger Følg ikke

Lone Lund A

Kvinde, 54 år, Sønderjylland
Oprettet: 20. apr 2010
Offline - Senest online: 20. mar Bruger er på filterliste

Jeg elsker heste og vil gøre alt for, at de heste jeg har ansvar for, har det så perfekt som muligt. Den første pony jeg fik lov at passe, var blevet forsømt af sin ejer, der aldrig kom i stalden. De andre piger i stalden passede den, ellers fik den hverken foder, vand eller ren boks. Derfor spurgte de mig om jeg ville passe den og det blev starten på et liv med heste for mig. Senere blev ponyen solgt og jeg var så heldig at få lov at passe Citta. Hun var en ældre dame, som havde deltaget i rigtig mange springstævner. Hendes ejer underviste mig og hjalp mig til at deltage i mange klubstævner og til sidst distriktstævner. Vi vandt mange præmier sammen. Da jeg havde passet hende i 3 år, fik jeg lov at købe hende. Da var hun 18 år. Jeg havde hende desværre kun i 3 år, da hun havde slidgigt i det ene bagben, hvilket pludselig blev rigtig slemt og hun måtte aflives. Siden passede jeg Kløvergård ridecenters dejlige elevpony Yasmin i 3 år. Jeg rider næsten kun dressur og tur nu. Efter Yasmin har jeg passet en kær lille fjordhest, der hedder Felicia (Fille). Desuden hjalp jeg med at træne en ung hest, der hedder Darcy. Fille er nu solgt. Heldigvis fik jeg fået lov at hjælpe med at træne Darcy igen, hun var også rigtig dejlig og hendes sind passede lige til mig - tillidsfuld og rolig. Nå, Darcy var desværre lidt for følsom til mig, så nu har jeg været så heldig at finde søde Ghillie, han er bare så kær. Jeg har haft part på ham siden d. 1/3-12. Det går rigtig godt med Ghillie, han er bare hesten for mig :-)
Nu er Ghillie solgt til et godt hjem og jeg har den 28./1.-14 fået min egen hest igen. Jeg har kun haft B III i 3 uger og glæder mig til at lære hende rigtigt at kende.
Efter 1/2 år, måtte vi erkende at Mubbe (B III) måtte aflives. I 2015 fandt jeg min perfekte hest Lauges Diablo (Duplo, Dabbe). Han har en fantastisk personlighed og jeg nyder ham hver dag.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce