Dansk Varmblod Free Willy; Babyface <3 B-hest! Dansk Varmblod Free Willy; Babyface <3 B-hest! Dansk Varmblod Free Willy; Babyface <3 B-hest! Dansk Varmblod Free Willy; Babyface <3 B-hest! Dansk Varmblod Free Willy; Babyface <3 B-hest!
Catharina Christensen  .
Følg
Følger Følg ikke

Catharina Christensen .

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 3. sep 2005
Offline - Senest online: 19. mar 2018 Bruger er på filterliste

NEJ, JEG STEMMER IKKE I DINE UDFORDRINGER! (o:

Free Willy og jeg bliver venligt sponsoreret af Delfi Electronics, hvilket vi er utrolig glade for. (:

Hej Alle. (o:
Jeg hedder Catharina, er 19 år gammel. Bor nær Sønderborg på en gård der hedder Frydendal. Jeg er den lykkelige ejer af Free Willy, som er ni år. En super dejlig makker, som jeg bruger al min tid på..

Jeg får undervisning på Free Willy ved Michael Grønne Christensen, og det er jeg rigtig glad for. Hans undervisning er virkelig helt og aldeles perfekt - intet mindre. Jeg er medlem af og rider for Sønderborg Rideklub.

Oline var min lille hyggepony som jeg elsker overalt på jorden. Jeg købte hende i 2002 ved Line Korning Lund.
Nå, men jeg var ellevild. Oline skulle bare blive min. Og det blev hun.
Med hensyn til stævnerne, så startede jeg stævner på Oline til og med 2008, hvorefter Inge Marie red nogle stævner på hende engang i mellem, og det er bare gået super godt.. Til sidst red jeg ikke Oline så meget mere, men sys efterhånden også min lille guldklump havde gjort det godt. (: <3 Hun har altid været en fornøjelse at have med, og uanset hvad, så har det altid været en oplevelse. (: <33
Hun blev desværre aflivet oktober 2010, hvilket var utrolig hårdt og noget af det værste, jeg nogensinde har oplevet. Takker Oline for alt og alle de timer vi har haft sammen.. Hun har gjort så meget for mig gennem de sidste otte år.. Hun vil altid blive elsket og savnet. :* <3

Stella var min dressurpony som jeg virkelig var glad for. Hun betød alt for mig og jeg elskede hende af hele mit hjerte. Det var det hårdeste jeg nogensinde har prøvet, da jeg skulle sige farvel til hende..
Jeg købte Stella i 2005, så vi nåede at have lige godt tre et halvt år i hinandens selvskab. Det har været helt ubeskriveligt med Stella, og hvis jeg kunne lave noget om, ville jeg ikke ændre noget. Overhovedet!
Stella var min ultimative stævnepony, og vi hyggede os altid når vi var afsted. (: <33
Skulle jeg beskrive Stella med få ord, er hun den brik, i mit puslespil, jeg mangler, for at det går op. <3 Jeg vil aldrig, aldrig glemme denne helt fantastiske pony. Ingen kan nogensinde tage det fra mig, som Stella og jeg har opnået. Hun er helt og aldeles unik! :* <3
Nyd jeres ponyår - de er så hurtigt væk.!
Stella blev i februar 2009 solgt til Familien Ladegaard fra Ballerup, hvor hun havde det rigtig godt. Desværre blev hun pludselig halt, kunne ikke hjælpes og måtte aflives i maj 2010, hvilket vi alle var utrolig kede af. Hun vil altid blive elsket og savnet.. :* <3

Free Willy er min dressurafløser for Stella. Da mine fantastiske ponyår sluttede ved udgangen af 2008, har vi købt Free Willy som afløser for Stella. Free Willy er en otte års Dansk Varmblod vallak og er efter Kaiser Wilhelm. Jeg købte ham den 23. maj 2008 ved Maja Lorenzen på Kærgård Rideklub i Højer. Han kan øvelser til middelsvær dressur og mere til. Blandt andet er vi igang med passage og piaff samt seriechangementer og er derfor rigtig godt på vej. Han har et kæmpe talent, og kan komme rigtig langt med den korrekte træning. Vi startede i 2010 vores første middelsvære dressur - MB0 til 63,9 %, og skal i løbet af 2011 gerne ud og starte flere.
No matter what er han virkelig en helt fantastisk hest!
<3

Mademoiselle købte jeg i 2005 og ejede hende i cirka én måned. Hun var en super smuk pony, og hun var faktisk noget helt specielt. Problemet var bare at hun ikke kunne rides, fordi hun var ufatteligt følsom. Man kunne ikke lægge schenklerne til, før hun fór afsted. Hun var bare ikke noget for mig. :'/ Vi gav hende så tilbage til forrige ejer. Mademoiselle blev solgt videre til en pige på 13, som heller ikke kunne styre hende. Mademoiselle blev så solgt videre til en anden, og der lever hun så lykkeligt nu, og er blevet mor for første gang sidste år. (: <33
Hun er nu solgt videre igen, og står et sted i Jylland.

Jeg er et konkurrencemenneske med STORT k og vil nok altid være det. Jeg starter stævner for at vinde og hygge mig med min hest og mine næreste hesteveninder.
Så nej, jeg tager ikke bare afsted for at være med. (;

Hvis der er andet i vil vide kan i jo altid spørge.

// Catharina :o)

Heste er ikke hele mit liv, men de gør mit liv helt !
Det er en fantastisk følelse, når brikkerne pludselig falder på plads, og man bliver ét med sin hest. Så glider alting nærmest af sig selv, hesten er afslappet og gør det, du beder den om – alting virker ligesom nemmere. Så er kunsten bare at holde fast i det.!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce