Irish Cob Melissa *solgt* Irish Cob Melissa *solgt* Irish Cob Melissa *solgt* Irish Cob Melissa *solgt* Irish Cob Melissa *solgt*
Tine-Pingvin M
Følg
Følger Følg ikke

Tine-Pingvin M

Ikke angivet, 42 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 5. sep 2005
Offline - Senest online: 24. okt 2010 Bruger er på filterliste

Hestetosset ligesom alle andre herinde. Har en dejlig frieserplag efter den legandariske Anton 343 og med en ster-hoppe til mor. Læs om ham på hans profil.


NÅR DU HANDLER MED MIG:

Jeg har hørt så mange undskyldninger om at pengene er overført til trods for de ikke er gået ind på min konto, og de undskyldninger kan man lige så godt spare sig, for jeg tror dem ikke over en dørtærskel.
Uanset hvad jeg har solgt og hvilken bank modtager har haft så går der aldrig mere end 1 hverdag for en overførsel til min konto. Enkelte undtagelser kan være overførsler fra Island og Færøerne.

Når jeg sælger en vare, så afsender jeg den samme dag som pengene er modtaget, således at modtager har den senest 2 hverdage efter betaling.
Jeg forventer at DU gør det samme. Jeg gider ikke dårlige undskyldninger om at posten er langsom og ikke har fået pakken sendt afsted fra posthuset.

Når jeg svarer på en annonce, så er det fordi jeg har interesse i varen, har et spørgsmål, afgiver et seriøst bud eller lignende.
Jeg forventer at DU gør det samme. Jeg gider ikke henvendelser fra folk som efter en længere samtale oplyser at de faktisk ikke har råd til varen. Jeg gider ikke fremsende kontonummer til en køber, for så at få at vide at forældrene lige skal spørges først.

Dette er et surt opstød efter utallige useriøse købere og 5 handler hvor jeg har stået tilbage uden en vare som jeg har betalt for. Jeg tolererer det bare ikke og det kan ikke passe, man ikke kan sælge sit udstyr her på nettet uden at skulle være hamrende nervøs for om man nu også modtager det man betaler for.
Det er manglende respekt for sine medmennesker, og det hører ikke hjemme i en verden hvor vi alle bør kunne hygge os med vores dejlige interesse for de skønne dyr.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce