Pinto Nydam's mr. milan Pinto Nydam's mr. milan Pinto Nydam's mr. milan Pinto Nydam's mr. milan Pinto Nydam's mr. milan
Foderinfo
Følg
Følger Følg ikke

Foderinfo

Kvinde, 43 år, Sønderjylland
Oprettet: 6. maj 2010
Offline - Senest online: 9. okt 2022 Bruger er på filterliste

www.foderinfo.com

Mit mål med den er, at informerer alle interesseret i korrekt fodring af heste. Siden er forsøgt skrevet på et meget letforståeligt sprog, så selv den uerfarende kan forstå det.

Der sker med jævne mellemrum opdateringer af siden. Sidste nye er om hestens fordøjelsessystem og der er noget om energi, protein, stivelse, fedt kulhydrater og fibre. De kommer ikke på i morgen, men de er i støbeskeen ;-)

Der ud over, tilbyder jeg at laver individuelle foderplaner. Har du fx en hest som er sløv, svær at holde huld på, er for tyk eller andet, så kunne en foderplan være en mulighed. For måske er den ikke dækket ind med det foder den er på nu. Eller måske mangler den et tilskud eller måske er det bedst for den, at skifte foder.
Når jeg ligger en foderplan, så sørger jeg for, at den er dækket 100% ind, ud fra de oplysninger, som du har givet mig.
Jeg er 100% uvildig og dermed ikke bundet af et bestemt foderprodukt. Jeg ligger en foderpal ud fra ejers ønsker eller hvad jeg mener, vil være det bedste, til den enkelte hest.

Pris for en foderplan er kr. 125,-

Interesseret??? Gå ind på www.foderinfo.com og se nærmere, eller kontakt mig på foderinfo@post.com

___________________________________

Jeg ligger inde med MASSEVIS af billeder og informationer, omkring rigtig mange Dansk Varmblodshingste og tyske varmblodshingste. Vi snakker hingste som var med fra begyndelsen af Dansk Sportsheste Avl. Hingste som Benevenuto DH 166, Abglanz-Sohn DH 109 og Pilar DH 105, for bare at nævne et par stykker.

Jeg har selvfølgelig også "nyere" hingste som
May Sherif DVE 250, Aspirant DVE 302 og Allegro DVE 247.

Jeg har også mange billeder af de udenlandske hingste. Her snakker vi hingste som fx Wöhler (morfar til fx Galantus DH 221), Flüegeladjutant (far til Wöhler og morfarsfar til O'Brian DH 242), Komet (far til hingstene Herbststurm DH 245 og Gunner DH 185) samt Ramiro Z (som er far til fx Royal Z II DVE 362 og Raimondo DVE 224).

Interesserede??? Skriv til mig, så finder jeg noget spændende frem til dig :o)

Skriv til: foderinfo@gmail.com

___________________________________

Jeg er en kvinde på 42 år, som har haft med heste at gøre, siden jeg var omkring 9 år.

Jeg har ejet følgende heste:

SKOVLUNDEGAARDS HAPPITA (Happy) - en herlig New Forrest hoppe, tilred hende selv. Blev nød til at sælge, pga allergi (tvang fra far). Desværre blev hun kun 7 år, pga. akut forfangenhed.
R.I.P. Happy - du gav mig mine bedste år på hesteryg!

DYNAMITE ROBIN - en dejlig Welsh Cub. Fantastisk sind, som desværre fik en hård medfart ved ny ejer, men som nu er ved en fantastisk ejer.
Robin blev desværre aflivet for nogle få år siden pga. tilbagevendende sygdom.
R.I.P. Robin, tak for alt.

ROSENLUNDS FREJA - en fjordhest som jeg byttede mig til. Havde hende kun i få måneder, så nåede ikke at lære hende at kende.

NYDAM'S MR. MILAN - min drømmehest af "egen" avl. Desværre gjorde fysisk skade, at jeg aldrig kom til at ride ham. Men jeg fik alligevel 5 fantastiske år sammen med ham. Med hjælp fra min søster, tilred vi ham og det viste sig, at vi 3 var et super team. Men efter 5 år, måtte jeg indse at det ikke var fair overfor mig selv eller min mand, at jeg blev ved. Desuden begyndte min søster at arbejde fuldtid, så efter fælles beslutning, blev han solgt. Har aldrig truffet en hårdere beslutning!!!!
(Troede at jeg havde solgt ham til den rigtige... ... desværre har det vist sig, at det ikke var tilfældet!!! Heldigvis har han i dag fået en super sød ejer, som sørger for, at Milan har det mindste lige så godt som jeg selv kunne ha givet ham det... Tak fordi du tager dig så godt af ham Adele!)

Efter salget af Milan i juli 2010, har jeg holdt lav profil, indtil sommeren 2011, hvor jeg fandt den skønneste shetlænder at passe. PLETGAARDENS RUBIN er en herlig charmetrold, med MASSER af personlighed og egne meninger. En dejlig udfordring, hvor man skal bruge hovedet ;o) Tirsdag d. 28. august blev Rubin min :-D

Efter svigtende helbred og manglende interesse for kørsel (jeg er dressurpige til fingerspidserne), valgte jeg i sommeren 2015 at sætte ham til salg. Men denne gang måtte det tage den tid det tog, for denne gang ville jeg være 110% sikker på, at han endte det rigtige sted. Og det gjorde han!!!! D. 21. januar 2016 flyttede Rubin til Nordjylland for at blive hygge- og kørepony, og jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg solgte ham til hende jeg gjorde, for han har det som blommen i et æg.

Med venlig hilsen

Trine M. Heide
- en hjælpende hånd i foderjunglen!

Har du brug for hjælp til at finde hoved og hale på fodringen af din hest/e, så kig forbi min hjemmeside www.foderinfo.com eller send mig en mail på foderinfo@post.com.

** Jeg savner dig Milan... Du vil altid være min drømmehest!!!! **
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce