Belgier Trine Belgier Trine Belgier Trine Belgier Trine Belgier Trine
Helle Aa
Følg
Følger Følg ikke

Helle Aa

Kvinde, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 11. jul 2010
Offline - Senest online: 16. jun 2023 Bruger er på filterliste

Har altid haft med heste af gøre, hele mit liv.
Siden jeg var helt lille blev jeg slæbt med op til de store dyr, og har aldrig redet ponyår mv. Startede ud på de helt store heste.

Min første egen hest var en god gammel lærehest på 15 år, nåede at have 2 dejlige år med ham inden han blev aflivet i 2004 pga. seneskede betændelse i sit bagben, + astma.

Så fik jeg en skøn Oldenborg hoppe fra år 2000, som jeg tilred sammen med min søster. Den gode kraftige gammeldags type, der sagtens kunne spadsere og springe over 1 m. trods hun var så robust.
Måtte desværre sælge hende i sept. 2009, efter et skønt venskab på 5 år, men skulle starte på gym mv. Så der var ikke plads nok til hende mere. Hun fik desværre senere gigt og er himmelhest nu.

I mellemtiden havde jeg part på en skøn DV/fuldblod på 185 høj. som jeg hjalp med at uddanne. Hun var lige så god som dagen er lang, men kunne dog have sine trodsige øjeblikke.
Hun var meget savnet.
I Maj 2014 fik jeg mulighed for at købe hende, hvilket jeg valgte at gøre. Det er noget jeg aldrig vil fortryde, og jeg er så glad for vi blev genforenet. Hun blev himmelhest Juni 2020 efter mange udfordringer i kroppen.

Den 24-07-2010 købte jeg min nye hest - Haflinger hoppe fra Marts 2009. Hun er og bliver min lille baby, og skal lære hende alt fra bunden, hun var helt rå.
Men det jo hårdt at undvære ridningen så længe så jeg valgte at købe mig en hoppe mere d. 04-12-2010. Fjordhest, som jeg så småt kunne gå i gang med.

Siden er flokken udvidet med Belgier heste, da vores hjerte er faldet for de store blide kæmper. Trods størrelsen og den tonstunge vægt kan de stadig have fart over feltet.

En gang hest - Altid hest.....
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce