Irish Cob Nydal's Elliot Irish Cob Nydal's Elliot Irish Cob Nydal's Elliot Irish Cob Nydal's Elliot Irish Cob Nydal's Elliot
louise a
Følg
Følger Følg ikke

louise a

Kvinde, 37 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 26. sep 2005
Offline - Senest online: 23. aug 2020 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Louise og er fra 1986.

Jeg har redet siden 1995.

Jeg har efterhånden berørt mange hjørner af ridesporten.

Distanceridningen har fyldt en del for mig. Jeg faldt for sporten da jeg synes den stiller udfordinger til både mig og hesten! og både hjerne og krop bliver stimuleret på de flotte ridt hvor det ikke altid er lige let at finde rundt på kortet :D

Tidligere sprang jeg en del, men efter et grimt styrt er det aldrig blevet til så meget igen.
Dressur har jeg altid synes var meget individuel og jeg har aldrig rigtig redet for at deltage i stævner osv.

Jeg har eksperimenteret lidt med forskellige ridestilarter såsom klassisk/akademisk/anatomisk korrekt(BBH), og der er utroligt mange spændende teorier og stilarter, men jeg har dog altid haft et brændende ønske om at ride western, hvorfor Charlie(min gamle hest) og jeg også begav os ud i den verden en smule :)

Jeg har sidenhen redet og fået undervisning i western på "verdens bedste pony" Whitey og jeg har deltaget i et show og en clinic sammen med ham. Western sporten er utrolig spændende og for mig har kombinationen af westernstilens bløde signaler, den anatomiske korrekte ridning og HMS givet en blød naturlig måde at ride hesten på.

Jeg arbejder med bløde metoder, dvs. at jeg IKKE går ind for at være hårdhændet ved hesten, den skal have respekt for mig fordi jeg er dens ven! Jeg behøver ikke absolut at have et bid i munden for at ride min hest, samspillet og det at stole gensidigt på hinanden, ligger dybt i min ridning. Jeg går op i horsemanship og forsøger at omgås hesten på hestens præmisser.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce