Frederiksborg Eislinn Frederiksborg Eislinn Frederiksborg Eislinn Frederiksborg Eislinn Frederiksborg Eislinn
Betina S
Følg
Følger Følg ikke

Betina S

Kvinde, 40 år, Østjylland
Oprettet: 28. sep 2005
Offline - Senest online: 31. mar 2020 Bruger er på filterliste


jeg er en kvinde på 28 som har redet siden jeg var 11 og har haft egen hest siden jeg var 17.

Tegninger og malerier laves - se hjemmeside
Det er begrændset hvad jeg har redet på rideskole heste, da jeg næsten med det samme gik over til at ride private heste til undervisning istedet.

Min første hest var Damgårds Raptus som jeg købte sammen med min søster. en rigtig dejlig vallak som vi har haft mange gode timer med. Min søster overtog min del af ham da vi flyttede til hver sin by. Han er nu blevet solgt da min søster ikke havde tiden til ham længere.
min hest nr 2 var en medlidenhedskøb. Det var en brun vallak som havde gået rideskole og ikke kunne holde til det mere. Han havde ikke haft det for godt og var meget nervøs og til tider agressiv, specielt når han stod bundet. Da vi fik ham havde han flere brækkede tænder i munden og ondt i ryggen.
Han ændrede sig ret hurtigt efter dyrlægebehandlinger, en masse pleje og omsorg, og blev et rigtigt nussehovede og meget tillidsfuld. Vi gav han til hesteplejehjemmet i århus da vi mente at han ville få det godt hos dem og vi ikke havde mulighed for at beholde ham. Nelson er en af de heste der har gjort størst indtryk på mig, for da han først var blevet tryk så var han rigtig charmerende og elskede at undersøge nye ting og lege. Vi gav ham chancen for et nyt liv og han gav så meget igen af kærlighed og charme. Ham glemmer jeg aldrig!

Min nuværende hest er Eislinn, hende kan i læse om inde på hendes profil!
derudover havde jeg i en kort overgang Fancy, en rigtig dejlige olb/traver hoppe, desværre fik hendes atsma overtaget til sidst og hun blev aflivet.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce