Arabisk fuldblod (OX) Coyotes sweet salina ox Arabisk fuldblod (OX) Coyotes sweet salina ox Arabisk fuldblod (OX) Coyotes sweet salina ox Arabisk fuldblod (OX) Coyotes sweet salina ox Arabisk fuldblod (OX) Coyotes sweet salina ox
Lone M
Følg
Følger Følg ikke

Lone M

Kvinde, 48 år, Fyn
Oprettet: 27. jul 2010
Offline - Senest online: 15. sep 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er 44 år og har en kærlighed til araberheste på grund af deres livlige temperament, høje intelligens og fremadgåenhed. Jeg er vild med, at man altid har kontakt med araberen, som jeg føler, at jeg har.

Jeg bor i Ringe og er pt ledig fleksjobber på grund af en skulderskader, knæskade og migræne. Jeg bruger meget af min tid på mine dyr og på at fotografere.

Jeg er faldet for araberhestens livlige temperament og alsidighed, da jeg ridemæssigt holder lidt af alle sportsgrene. Euzebia købte jeg i 99 efter at have redet hende et år for en veninde og Euphoric var hendes eneste føl, som blev født i 2004. Salina købte jeg igennem gul og gratis, da Euphoric pludselig døde.

Inden da havde jeg redet nogle andre arabere, både en OX'er , 2 angloarabere samt nogle forskellige krydsninger. Euzebia var den første hest, jeg selv ejede. Jeg har redet siden jeg var 10 år gammel.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce