Oldenborg Lucinda (Perlen) Oldenborg Lucinda (Perlen) Oldenborg Lucinda (Perlen) Oldenborg Lucinda (Perlen) Oldenborg Lucinda (Perlen)
µ Sorte perler µ
Følg
Følger Følg ikke

µ Sorte perler µ

Kvinde, 46 år, Fyn
Oprettet: 20. aug 2010
Offline - Senest online: 26. dec 2021 Bruger er på filterliste

Hej! Jeg er en "ung" kvinde på 39 år - Har en vidunderlig dejlig søn på knap 9 år, en super dejlig kæreste som jeg har Sebastian sammen med -en lækker Labradore blanding, Basse som også er 9 år :)

Jeg bor på Fyn, i en lille flække ude på landet!

Jeg har haft med heste at gøre siden barnsben, dog med perioder hvor jeg havde andre interesser!
Har mest redet tur, og sandkasse ridning - har gået på rideskole i mine helt unge dage, og modtaget privat undervisning! men har aldrig rigtig redet seriøst dressur eller spring, dvs er ikke konkurrence rytter!

I maj 2008 -var jeg ude for et grimt fald fra hest , da jeg skulle hjælpe med en tilridning - desværre var det så slemt at jeg fik smadret min ryg og indre blødninger -så vil døje med min ryg resten af livet :(
Heldigvis har lægen lige givet mig grønt lys for at starte op med ridningen igen, dog med visse forbehold - men spring og hård træning, skal jeg nok aldrig forvente jeg kan komme til igen - men håbet og troen, kan ingen tage fra mig :)

Min kærlighed til heste og lysten til at få hest igen, gjorde at jeg tog en beslutning om at give min lille søn en lille shetter "Samson" så kunne jeg også udleve min lille drøm på den måde! Vi fik Samson hjem d. 22 Aug 2010 - men var ude for en tragisk hændelse, og mistede vores "sorte skønhed" d. 19 November 2010 - da han fik kolik/tarmslyng, som pludseligt rev ham væk fra os!

<3 RIP min skat -du er i mit hjerte gemt, men aldrig glemt - Mit hjerte bløder, men vores dejlige tid sammen, og de fantastiske minder jeg har tilbage af dig, giver mig et smil på læben - Tanken om at du har det godt og har fået fred på de evige græsmarker fylder min sjæl med fred, du ikk altid haft det nemt i de få år du var her på jorden - er evigt taknemmelig for den tid vi havde sammen <3

Jeg fik d. 29 November -en super dejlig Welsh Cob hjem, som jeg havde lånt på ubestemt tid, og med forkøbsret :)
Han var noget af det dejligste, og vores kemi og temperament passer bare så godt sammen <3
Håbede jeg en dag ville kunne kalde mig den stolte ejer af Blue, for han havde virkelig ramt mit hjerte - Og glædede mig til rigtig komme i gang med at arbejde med ham, og få bygget et rigtig godt venskab op, med gensidig respekt og tillid til hinanden <3
Desværre gik det ikke som håbet, og han er nu blevet leveret tilbage pga nogle uoverensstemmelser, problemer med hesten mm. <3 RIP Golden Blue Eye - Du vil altid have en plads i mit hjerte <3
(han er desværre blevet slettet fra min profil da ejeren ikke ønskede jeg havde ham oprettet længere -og måske fordi hun havde en grim smag i munden, som hun ikke ønskede kunne føres tilbage til hende)


D 14/1 - 2011. Fik jeg Saigon, han er en blanding, men hvad der er i ham, aner jeg ikke!? Han er fra 1989 - 1992 ?, så en lidt ældre herre, men håber da vi har nogle gode år foran os endnu ;o)
Han er et rigtig stort nusse hoved - og helt perfekt til mit behov <3
Solgte Saigon tilbage til tidl ejer d 28/9-2011.
En dag jeg fortryder noget så forfærdeligt -savner dig min lille møffe røv <3

Fik i dag d 29/9-2011. Lucinda hjem -En dejlig Oldenborg fra 2003. - hun er en utrolig smuk og dejlig hoppe, som jeg glæder mig utrolig meget til at komme ind på livet at, og få opbygge et godt og solidt bånd til - Hun er en hest jeg kan lære utrolig meget af - og som kan give mig en masse udfordringer, og omvendt :)

D 15/2-2013.
Har i dag givet min søn en skøn lille shetter "Chamil"
Jeg opretter hende her inde -når vi har lært hende bedre at kende, men en dejlig bette pjok, det kan man roligt sige hun er <3

I kan følge mig og Lucinda's udvikling under hendes profil, samt Sebastian & Chamil's oplevelser, som jeg jævnligt vil opdatere, og fortælle om vores oplevelser sammen mm. c",)
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

<3 Days will pass, and turn into years....
But i will always remember you with silent tears <3


<3 Sov sødt lille Benjamin <3
† 05/09- 2012. kl 01.28 †

<3 Højt elsket - dybt savnet <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce