Dansk Varmblod Ny Ågårds Amoena  DULLEN B-Hest Dansk Varmblod Ny Ågårds Amoena  DULLEN B-Hest Dansk Varmblod Ny Ågårds Amoena  DULLEN B-Hest Dansk Varmblod Ny Ågårds Amoena  DULLEN B-Hest Dansk Varmblod Ny Ågårds Amoena  DULLEN B-Hest
Bejlegaard
Følg
Følger Følg ikke

Bejlegaard

Kvinde, 33 år, Nordjylland
Oprettet: 9. okt 2005
Offline - Senest online: 25. nov 2016 Bruger er på filterliste

Hej.
Jeg er en pige på 21 år fra Sulsted i Nordjylland. Jeg rider for Hjallerup og er også medlem af Brønderslev rideklub.
I januar 2007 solgte jeg min elskede pony Molenhorn`s Amaretto. Ham købte jeg i 2001 af en hestehandler og red ham selv op til at gå alle ponyklasser, han var A-pony i dressur og havde placering på landsplan.
I 2002 hvor jeg flyttede på stald Torpegaard var jeg så heldig at ride Torpegaards Master, vi startede helt fra bunden og i løbet at de 4 år jeg red ham nåede vi at ride la.4 dresur og la spring, den pony kunne springe ind i himlen :o) Det var hårdt at vokse fra ham.
I 2005 købte jeg Malte May af min morfar som avler NF ponyer. Han har klaret sig rigtigt godt på skuer og har en helt utrolig udstråling, jeg har efter lang overvejelse valgt at sælge ham, da jeg desvære ikke har al den tid det kræver at have en ung hingst og samtidlig have min nyindkøbte RDH hoppe Ny Ågårds Amoena. Efter lang tids søgen fandt jeg nemlig Amoena, hun kom i ridning hos Karina og jeg skulle hjælpe med hende med at gøre hende klar til saddelkåring, og jeg faldt for hendes dejlig temperement og lækre gangarter, problemet var bare at hun ikke var til salg, men vi fik da heldigvis overtalt Birgit til at sælge hende.
Amoena også kaldet Dullen, går nu alle m-klasser og målet er at blive B-hest i 2012.
I maj 2008 fik jeg Fergus of Knowe foræret af Stutteri Lille Rosenlund, som ejes af Ivan og Barbera. Han er den dejligste lille shetlænder hingst. Han er min hygge pony, han er kørt til og kan en del trick :)
Jeg har siden mine tidlige pony år fået undervisning af Vita Mølgaard fra Thorup hingstecenter og har fået undervisning ved Bjarne Nilsen 2 gange om måneden,da Amoena var unghest, dette var meget lærerigt. Bjarne er en super underviser, og det er ærgeligt at han desvære ikke har tiden til at komme til Nord-Jylland.
Jeg får nu Undervisning af Sune Hansen, claus sørensen og i det daglige Hjælper Karina Madsen mig.
Jeg har opstaldet på Stald Torpegård som ligger midt i Sulsted by, Vi har alle faceliteter bla stor ridehal . det tager kun 5 min at gå der over så det er nemt. Jeg har været opstaldet på Torpegaard siden 2002 og kunne ikke forestille mig at være andre steder :o).
Til dagligt går jeg på sygeplejerske uddannelsen i Hjørring.
I juli måned 2010 startede jeg et samarbejde med Stutteri Wican i Vesterhassing. Jeg har siden mit første møde med haflingeren været dybt imponeret af denne gyldne hest.
December 2011 købte jeg Avlshingsten Wi-Waldi Wican, han er den smukkeste haflinger jeg nogen sinde har set og det var kærlighed ved første blik. Jeg vil altid være Stutteri Wican dybt taknemlig over jeg fik muligheden for at eje denne skønhed.
Mit samarbejde med Wican sluttede i juni 1012 pga. manglende tid.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce