Pinto Lassen's Indiana Pinto Lassen's Indiana Pinto Lassen's Indiana Pinto Lassen's Indiana Pinto Lassen's Indiana
Pernille J
Følg
Følger Følg ikke

Pernille J

Kvinde, 42 år, Fyn
Oprettet: 1. sep 2010
Offline - Senest online: 28. dec 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige/kvinde på hele 32 år. Har haft hest siden jeg var 9, og reddet utallige stævner af mange slags. men desværre blev jeg i 2007 alvorligt syg, og fik konstateret kronisk TTP, så job og det hele måtte frasiges pga. følgesygdomme efter behandling.

I 2012 blev jeg uddannet Bachelor i Ernæring og sundhed med speciale i fysisk aktivitet, men da regeringen, sundhedssektoren, kommuner osv. mener at sundhedspersonale med 3½ års uddannelse er vigtigt at bruge penge på, så er jeg påbegyndt ny uddannelse som blomsterdekoratør i januar 2013, og er færdig december 2014. :-)

I foråret 2011 købte jeg min fantastiske Indi, hun er den skønneste plag og jeg forventer mig meget af hende i fremtiden.

I starten af 2012 har jeg måtte sige farvel til min skønne dronning Lara, pga. livmoderhalskræft. :o( Men hun er et bedre sted nu, hvor der ingen smerter er mere.

I foråret 2012 har jeg købt mig min skønne Hollandske Varmblod Victoria.

Sommeren 2012, har jeg fået et tilbud som man ikke kan sige nej til, så til september, der henter jeg det smukkeste sæt af mor og datter. Så nu har jeg den perfekte samling af pletter. :o)

En god levevej og rettesnor for ens personlighed: Moral eller Etik er begreber, der betegner en rettesnor for, hvordan man bør opføre sig. Det er indbegrebet af, hvad en given person eller en gruppe af personer anser for sømmeligt og rigtigt vedrørende menneskelig handlen.

Vil i vide mere, så spørg endelig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce