Irish Cob freja Irish Cob freja Irish Cob freja Irish Cob freja Irish Cob freja
marianne n
Følg
Følger Følg ikke

marianne n

Kvinde, 44 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 22. okt 2010
Offline - Senest online: 23. apr 2019 Bruger er på filterliste

Kvinde på 33 år . jeg har reddet siden jeg var 6 år men desværre pga gigt sygdom som 26 årig og et trafik uheld 3 juledag sidste år , er jeg nu tvunget ned på hyggeplan i ridning ( genoptræning) og er nu hjemmegående ved de dejligste heste og hunde .
elsker mine dyr og deres ve og vel kommer frem for alt andet!
jeg tror også meget på at gøre tingene på hestens præmisser og tempo, hvilket har gjort mine dejlige heste glade,kærlige,tillidsfulde og tilfredse
jeg bor på egen gård med min dejlige kæreste og hans store drenge uden for en by der hedder Ramme, ved Lemvig. Vi har en del heste hvor der er løsdrift med en god hal hvor de har fri adgang, samt jeg har selvfølgelig også en dejlig stald med gode store boxe. stalden er vores næste projekt som skal total nyreneveros, nu hvor vi endelig er ved a være færdig med vores hus! derefter skal alt omkring gården laves.
alt dette tager desværre sin tid ,da min bedre halvdel også blev skadet ved uheldet! men trods af lukning af mit spisested / firma sidste år ( da vi begge blev meget skadet , og ikke kunne arbejde desværre ) og min gigt sygdom. så har vi stadig vores gode humør og nyder hvert eneste øjeblik med dyrene og hinanden !
så ta aldrig noget for givet ligemeget om det er at kunne løbe,cykle,hoppe,springe,give et knus,strigle sin hest eller bare kunne sige at man stadig elsker den/dem ved sin side. vær taknemlig selv for de små ting!
det er jeg her på mit lille stykke af paradis ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce