Tyroler Haflinger Kora Elghuset Tidl.part Tyroler Haflinger Kora Elghuset Tidl.part Tyroler Haflinger Kora Elghuset Tidl.part Tyroler Haflinger Kora Elghuset Tidl.part Tyroler Haflinger Kora Elghuset Tidl.part
Tirsa B
Følg
Følger Følg ikke

Tirsa B

Kvinde, 64 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 10. nov 2010
Offline - Senest online: 12. apr 2019 Bruger er på filterliste

Jeg har altid været vild med heste, som barn gik jeg til ridning nogle år på rideskole en gang om ugen, det var hvad der var mulighed for.
Men det stoppede da jeg var 14-15 år og jeg kom aldrig rigtig i gang igen, jeg tog indimellem nogle tilløb, men det kunne af mange forskellige grunde så ikke lade sig gøre. Men hver gang jeg så heste eller på anden måde kom i berøring med heste mærkede jeg et stik i hjertet.
Sommeren 2010 fik jeg mulighed for at ride en tur med min søster. Det var bare en kort tur, men den overbeviste mig om at nu var det nu, så jeg begyndte til ridning igen en gang om ugen og hurtigt to, et fald med hjernerystelse og et par bøjede ribben stoppede mig ikke, så midt i november 2010 fik jeg part på Kora en skøn haflingerhoppe. I påsken 2011 var besluttet på at jeg ville have min egen hest.
og i slutningen af maj overtog jeg så Tao. Jeg er så taknemmelig for det han giver mig i min dagligdag og ser tilbage på det sidste år hvor jeg bare har fulgt min paasion med glæde, alt den tid jeg bruger i stalden og på heste er mit frirum og min glæde.
Når jeg ikke er optaget af Tao, har jeg nok at gøre med kærste, arbejde og min kat. Indimellem skal der skabes rum til den resterende familie og vennerne.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce