Fjordhest Mosegårdens Dante Fjordhest Mosegårdens Dante Fjordhest Mosegårdens Dante Fjordhest Mosegårdens Dante Fjordhest Mosegårdens Dante
Viktoria&Mosegårdens Dante :)
Følg
Følger Følg ikke

Viktoria&Mosegårdens Dante :)

Kvinde, 23 år, Fyn
Oprettet: 5. dec 2010
Offline - Senest online: 5. jan Bruger er på filterliste

Jeg hedder Viktoria Haumann Høgh og er 17 år gammel. Til hverdag går jeg i 2.g på Mulernes Legatskole. Jeg er den heldige ejer af en skøn fjordvallak, nemlig Mosegårdens Dante. Han er opdrættet af Stutteri Mosegården og født i år 2006. De solgte ham som føl til en ung pige og hendes familie. I februar 2011 købte jeg ham så, og har haft ham lige siden, så vi har snart 3-års jubilæum :)
Jeg er rigtig glad for Dante og vi har efterhånden opnået nogle fine resultater, og rykket os et godt stykke fra vores samarbejde startede, Vi rider undervisning en gang ugentlig hos Helle Prinsholm, og hun har helt sikkert æren for at vi er hvor vi er i dag. På blot 10 måneder gik vi fra at ride LD1 til at debutere i LA1 og kvalificere os til DM :)
Så i august 2013 red vi vores første DM, og det var en helt fantastisk oplevelse. Så jeg er ubeskrivelig glad for min underviser, og uden Helle, stod vi ikke her i dag :)

- Livet handler ikke om at vente til uvejret har lagt sig. Livet handler om, at lære at danse i regnen....

- Life is about kicking ass, not kissing it....

Sammen skal vi nok nå vores mål <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x