Anden særlig race Calypso Anden særlig race Calypso Anden særlig race Calypso Anden særlig race Calypso Anden særlig race Calypso
Caroline Kolditz
Følg
Følger Følg ikke

Caroline Kolditz

Kvinde, 25 år, Nordjylland
Oprettet: 12. dec 2010
Offline - Senest online: 23. aug Bruger er på filterliste

Mit navn er Caroline jeg er født den 16 maj 1997. Jeg har faktisk altid været heste-glad, men det var først da jeg var fire og et halvt jeg startede til ridning på Hadsund ridecenter. Ridningen blev dog det første år flyttet lidt fra SRKH, Hadsund og Bønderskoven, dog blev jeg træt af at jeg ikke havde noget "fast" sted jeg fik undervisning, og så så vi lidt tilbage på hvem jeg havde lært mest hos, og i kom frem til Tina Hindal, som jeg engang blev undervist af inde på SRKH, dog var hun flyttet væk for at starte sit ejet.
Jeg kom ud på Tinas rideskole, Stald Angelo, for at se om det ar noget for mig, og det var det, jeg ville så gerne have sprunget til at starte med men da Tina ikke havde et spring hold begyndte jeg til Dressur, og det fik jeg så smag for, jeg startede der ude den 3 Marts 2010 og det er faktisk hende jeg har stort set alt min dressur viden fra og det er jeg virkelig taknemmelig for.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x